Egzorcyzmy siostry Ann

Prey for the Devil
2022
5,2 8,2 tys. ocen
5,2 10 1 8236
2,3 3 krytyków
Egzorcyzmy siostry Ann
powrót do forum filmu Egzorcyzmy siostry Ann

Obejrzałem to w kinie i niestety zawiodłem się. Oczekiwałem filmu o egzorcyzmach, który dorówna albo przebije wcześniejsze produkcje. Otrzymałem filmik, który równie dobrze mógłbym z braku laku obejrzeć w telewizji. Nie ma tu nic nowego, a co gorsza trudno się na tym "horrorze" nawet przestraszyć. Oglądałem bez większego zainteresowania. Taki film zrobiony na siłę. Jest natomiast coś na co zwróciłem uwagę. Główna bohaterka - siostra zakonna, całkiem atrakcyjna, a do tego miałem wrażenie, że ma podkreślone rzęsy i brwi. Zakonnica się maluje? Podobnie księża - niemal modele w eleganckich koszulach... Nie było tam brzydkich ludzi ;) Ogólnie - nie polecam. Strata czasu. Niestety widok kolejnej opętanej dziewczynki, która wykrzywia się, łamie sobie kręgosłup itp. już nie robi wrażenia.

olson80

Już lepiej niż to "dzieło" obejrzeć sobie expose Tuska z 2007 r. na Youtube. Jego 3 godzinne wystąpienie to był prawdziwy HORROR!!

ocenił(a) film na 3
Niobe_FW

No nie jest to film, który pozostaje w pamięci. Kaszana, jak to mówią. Natomiast expose Tuska też nie pamiętam, więc pewnie nic nie straciłem.