Ekipa

Entourage
2015
6,1 17 tys. ocen
6,1 10 1 16575
5,4 10 krytyków
Ekipa
powrót do forum filmu Ekipa

Witam, mam pytanie czy warto iść dla samej rozrywki na ten film w niedzielne popołudnie?
Moje wahania są między właśnie tym filmem, Jurassic World, San Andreas i Mad Max. Nie wiem który wybrać

proo9

Jeśli oglądałeś serial, to można iść. Jeśli nie, to nie widzę potrzeby oglądania filmu.

proo9

Hej byłem wczoraj na Ekipie, tydzień temu i 2 tyg. byłem odpowiednio na JW i Mad Max. Różne są gusta, ale mi się osobiście wszystkie 3 podobały, najbardziej MadMax = tutaj mega zaskoczenie, bo szedłem na niego jakoś od nie chcenia, z przypadku bo trailery mnie nie porwały, ale jak się okazało to była kwintesenscja kinowej rozrywki dla mnie. 100% akcji. Jurassic też dobry, bazował na nostalgii do orginału i dobre rozrywkowe kino. Ekipa fajna komedyjka, ale tak naprawdę nic bym nie stracił oglądając go za jakiś czas w domu. Taki dłuższy odcinek świetnegi serialu, którego byłem fanem. Ale jak to nazywam stosunek wydanych złotówek do kinowego pier..nięcia najlepszy przy Mad Maxie. Pozdro

kmpiast

Jeszcze warto dodać, zgadzam się mcluckiewicz, nie oglądałeś serialu to bankowo film nie podejdzie, bo cały bazuje na znanych wątkach serialowych