PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=446373}

Eksperyment

The Experiment
2010
7,0 61 tys. ocen
7,0 10 1 60577
6,1 14 krytyków
Eksperyment
powrót do forum filmu Eksperyment

Oglądając ten film zastanawiałem się kto jak można było wpaść na taki dla mnie nie zrozumiały Eksperyment przez cały film myślałem po co to stworzyć świat więzienny podzielić uczestników na strażników czy więzniów co w tym Eksperymencie więcej oleju mieli więzniowe strażnicy w tym filmie okazali się ludzimi którzy panować nad swoimi emocjami i ze sobą współpracować i wyglądają na grupę psychopatów .Wśród strażników wyrózniają się dwie osoby Chase który na samym początku wydaje że jest alfą i zaczyna swe rządy ale potem się okazuje że prendziej to by wszystkich wydymał A na pierwszy plan i to chyba najlepsza nieprzewidywalna rola to Forest Whikater myślałem że facet nie wytrzyma tego wszystkiego i będzie najsłabszym ogniwem a facet okazał po prostu kompletnym świrem .Ale jeszcze wrócę do samego eksperymentu który mnie jakoś irytował i tak sobie mówiłem że to musi być jakiś Eksperyment psedo Lekarza który w świecie medycyny był nie zauważalny i chciał jakoś za istnieć i stworzyć coś czym zapamiętany tak mi się wydaję . A sam film sprawny kumulujący negatywne i pozytywne emocje dobrze zagrany a nie które nawet bardzo przedstawione we filmie .7/10