6,8 520  ocen
6,8 10 1 520
El Infierno
powrót do forum filmu El Infierno

Miernota ...

ocenił(a) film na 1

Ktokolwiek dał więcej niż 1 gwiazdkę, to ewidentnie pracuje dla dystrybutora tego BADZIEWIA !!! Zmarnowałem 2,5 godziny życia i odradzam wszystkim, nie róbcie tego. Poświęciłem się, by inni nie musieli przechodzić tych samych katuszy co ja

ocenił(a) film na 8
wojtek1a

Totalne bzdury, nie znasz się. Film świetny.

turgot

turgot - takie powinny być filmy. No ale to nie avengers i ocena 1 hehe

ocenił(a) film na 6
wojtek1a

Nieźle zachęciłeś do obejrzenia, dziękuję. Wczoraj widziałem i nie żałuję.

ocenił(a) film na 5
wojtek1a

Może tak nisko to nie, ale czuć amatorszczyzne w tym filmie, coś jest nie tak w montażu, grze aktorów..., sam nie wiem...Porównując do Narcos Meksyk to istotnie miernota ten film.

ocenił(a) film na 1
Sasoman

Sasoman, dziękuję Ci za podzielenie się swoja opinią ... jak wszędzie w dobie mediów społecznościowych, rozmawiamy nie znając się osobiście ... Nie chciałem, pisząc swój komentarz, NIKOGO obrazić ... Każdy z nas ma swój bagaż doświadczeń, a mnie "trafiło" się zjeść kilka śledzi z baaardzo różnych beczek. Miałem okazję być tu i tam, stać i "siedzieć" tu i tam, i poznać kilka osób (których to życiorys mógłby posłużyć za kanwę niezłego scenariusza). I tylko w oparciu o te przeżycia, na gorąco, chwilę po obejrzeniu tego filmu, napisałem swój komentarz ... Na pewno nie powinienem, zgodnie ze swoim credo, zamieścić zdania "Ktokolwiek dał więcej niż 1 gwiazdkę, to ewidentnie pracuje dla dystrybutora". Nie mam prawa oceniać INNYCH i ICH komentarzy, tylko zamieścić swoje odczucia i opinie ... Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 10
wojtek1a

Ciężko Cię nie obrazić po takiej akcji, jesteś flet i tyle w temacie, rozumiem że nie twój gust ale oceniać na 1 i pisać że to gówno to trzeba mieć zryty beret :/ Dla fanów gatunku 10 to za mało a rozpierducha w ostatniej scenie podczas uroczystości to majstersztyk kina akcji, film ma wszystko, akcje, humor, dobra fabułę, jest długi a nudy 0, polecam fanom gatunku!