Obejrzałem go bo zrobiło się głośno o nominacji Vanca. Film bez fajerwerków ale dobrze zrobiony. Myślę sobie , że to bardzo dobry kandydat. Nie jakiś urodzony w dobrze sytuowanej rodzinie. Facet ma charakter i pokazuje ze można od 0 coś osiągnąć. Ameryka potrzebuje takich ludzi a nie chorych pojexxpow lewackich. Z całą pewnością film ten ma coś inspirującego w sobie.
"Nie obchodzi mnie, co się stanie z Ukrainą" - deklarował J.D. Vance. Mówił też, że Ukraina będzie musiała oddać Rosji część swojego terytorium, by wojna się zakończyła. Sytuację w Polsce po zmianie władzy w 2023 roku nazwał natomiast "zamachem na demokrację". Wystarczy
Mówil to przed wybuchem wojny i ja mu się nie dziwie. A nas interesuje co się stanie z Nadniestrzem ? (mniej więcej taka skala). Wojna zakończy się kompromisem politycznym. Zawsze może Europa wspierać Ukrainę :D.
Napisał o wchodzeniu Policji do telewizji. Owszem nie lubi Tuska bo rudy jest przyspawany do Niemiec i o tym mówią inni politycy na świecie oraz analitycy a nie pisowska propaganda. A co do Polski to zmierzamy drogą pierwszego rozbioru Najjaśniejszej Rzeczpospolitej. Ostatnio słyszałem jakąś posłankę a może dziennikarkę i mówi "nietrybunał konstytucyjny". Więc to jest podaważanie fundamentów Państwa, które jest z kartonu. Napiszę tu że popierałem PiSowską chęć naprawy sądów. Popierałem do chwili kiedy PiS wprowadził kary administracyjne w spisku pandemicznym ( dziś to już można oficjalnie napisać w świetle zeznań inicjatora tego spisku Fauciego przed Kongresem Stanów Zjednoczonych) I okazało się że te Sądy stawaly po stronie ludzi. Owszem jest tam wiele patologii które trzeba naprawiać - całe Państwo jest do naprawy ale nie zrobi tego ani Tusk ani Kaczyński. Najmniej szanują Państwo politycy ale to przecież emanacja społeczeństwa polskiego. Małym światłem w tunelu jest fakt że jest społeczna presja na Tuska zeby nie zaorał CPK i elektrowni atomowych co bardzo chce zrobić - fur deutschland
bo jesteś wyborcą KO :). Ja piszę o Państwie polskim i jego strategicznym interesie a nie o profitach jednej partii
wiele ludzi nawet w Polsce nie obchodzi co się stanie z Ukrainą, bo Rosja nie chce nas atakować, bo nie byliśmy częścią ZSRR. Zwłaszcza po tym jak się "odwdzięczają"
Zapewne masz informacje z pierwszej ręki od "naszych przyjaciół" Moskali. Po wyborze Nawrockiego na prezydenta przejmą nas pewnie pokojowo.