Beznadziejny patologiczny film (jak rzeczywiście się u nich na prawdę coś takiego dzieje to wszyscy powinni się leczyć to jest chore!), jeszcze go oglądałem z angielskim dubbingiem to już w ogóle porażka! Takiego zjebanego angielskiego dubbingu jeszcze nie słyszałem!
Ty oceniasz filmy przez pryzmat dubbingu ? Wow - respect...
A jeśli jesteś tak zszokowany tym, że takie sytuacje mogą mieć miejsce to się zacznij przyzwyczajać, tam tak się właśnie dzieje i wojny z gangami ulicznymi to nie jest pifpaf z kapiszonów.
Tak, autor tematu to wyjątkowy debeściak, film mu sie nie podobał i uważa go za nieporozumienie gdyz na swiecie "dzieją sie różne złe rzeczy"... oraz poniewaz ogladal go na piracie ze skaszanionym dubbingiem... bardzo elegancki typ z kolegi, napisałbym, ze taki "typ kretyna", ale sie powstrzymam...
no i fascynujący nick do tego...
filmu jeszcze nie ogladalem, ale niedługo...
tak, ten "mroczy rycerz" to chyba nick mocno na wyrost... zresztą poczytajcie inne opinie od miłośników komedii romantycznych, żenada...
do colagio - film jest ok. mocny i realistyczny. wielowątkowy. szczerze polecam.
do "mrocznego rycerza" - poducz się dziecko ortografii (nieporozumienie)
Nick, Twoja ortografia oraz język mogą sugerować niezbyt wiele..
Osobiście uważam ten film za jeden z najlepszych obcojęzycznych filmów akcji.
Choć z drugiej strony za 10 dla Siedem dusz masz u mnie plusa..:)
o nie no bo przeciez wokol siebie na swiecie mamy same dobre duszyczki,trzymamy sie za rece,a umieramy jedynie ze starosci i to bezbolesnie.Wszyscy sa swieci a karabiny nie istnieja... :/
Film jest trudny w odbiorze dla totalnych matolków jak widze..
10/10 jak dla mnie najlepszy film 2008 ;)