5,2 3,0 tys. ocen
5,2 10 1 2954
4,0 2 krytyków
Emergo
powrót do forum filmu Emergo

Nie kminie

ocenił(a) film na 6

Całą tajemnice zp*** duch na końcu czy co to było...to była ta jego córka ? czy kto ? ta na suficie na samym końcu

ocenił(a) film na 8
skyman1991

wydaje mi sie ze doktor zle rozkminil cala sytuacje. dziewczynka byla nawiedzona przez duchy w tym przez ducha matki o czym swiadczy ze na koncu mimo iz w domu nikogo nie bylo pojawil sie duch kobiety. widocznie matka podazala za nimi nie dajac im spokoju.... ah te kobiety ;)

ocenił(a) film na 6
zabka8804

ciekawe czyje to byly duchy a dokladnie demony bo jednak duch jest pomiedzy swiatami ale nie w ciele z tego co czytam sobie czasami :D

ocenił(a) film na 8
skyman1991

zwal jak zwal ;) jednych i drugich nie chce spotkac ;)

ocenił(a) film na 5
skyman1991

Też dla mnie to było strasznie popaprane...Nie trzymało się kupy nic...I nawet nie był straszny...Nudziłam się.....I jeszcze ten beznadziejny koniec jak coś z sufitu w****bało....Zamiast mnie przestraszyć , walnęłam ostrym basem w monitor laptopa...:D:D:D:D HIT! :D:D:D:D

ocenił(a) film na 10
nick6

Film podobny do Paranolmal activity. Przy czym tam sie cos dzieje pod koniec a tu trzyma w napieciu jako tako przez calosc filmu. Fabula lepsza. Moze to nie jest jakies wybitne dzielo ale mnie i moja dziewczyne wystraszylo. Noca przy zgaszonym swietle potrafi wystraszyc i o to chodzi. Nastepnego ranka mowila mi ze mnie trzymala przez cala noc za reke tak sie bala. Ale ja bylem na trzeciej zmianie w pracy?!

ocenił(a) film na 6
pisul

wiec kogo trzymala..?

ocenił(a) film na 7
pisul

Apartament 143 przy PA to poezja, bo chociaż coś się w trakcie całości dzieje.

Aerthevist

taaa, poezja 14 gatunku, a rymy gorsze od częstochowskich.

ocenił(a) film na 6
skyman1991

wg mnie ten doktorek udawal super goscia a na prawde byl slepy na wszystko. jak schizofrenia dziewczyny mogla spowodowac lewitacje, rozmowe wieloma glosami albo np odrzucanie osob z ogromna sila na drugi koniec pokoju? z miejsca dzwonilabym po ksiedza egzorcyste. moze pieknie dobrana akcja gdy dowiadujemy sie calej prawdy o Cynthi ale z drugiej strony to tylko myli widzow. bo tak czy siak albo wiemy albo na koncu dowiadujemy sie ze duchy i tak tam byly...

ocenił(a) film na 3
Drazetka

zgadzam się, bez sensu była jego teoria.