Jako fan horrorów daje 8. Niecodzienna fabuła, trzyma w napięciu. Seans dał duzo emocji a o to chodzi. Polecam.
Jak dla mnie ocena trochę wyższa niż się spodziewałem ze strony użytkowników filmwebu, a głosów oddanych ponad 100 - zazwyczaj horrory o podobnym rozgłosie mają oceny sięgające do 4.
Film jak dla mnie poprawny, z początku myślałem że będzie amatorski i tak też wynikało z gry aktorskiej i prowadzenia kamery, ale jednak coś mnie zatrzymało przed skończeniem przedwcześnie seansu, prawdę mówiąc mocny początek.
Horrory z pociągiem w fabule zawsze mnie przyciągały, tutaj aż do wyjścia z tegoż pociągu było na prawdę nieźle. Potem niestety było coraz gorzej. Gra aktorska lekko mówiąc na niezbyt wysokim poziomie. Co do emocji - jak dla mnie ich trochę zabrakło, film skupiał się głównie na ciągłej ucieczce bohaterów, którzy w taki lub inny sposób zostali zmuszani do zatrzymania się (ukrycia). Do emocji potrzeba też trochę dobrej gry aktorskiej, a tutaj żaden bohater mnie nie przekonywał, więc morderstwa na nich nie były tak emocjonujące i nie budziły u mnie jakiegoś wielkiego współczucia.
Film poniżej oczekiwać, ale jeżeli niektórzy nazwą go amatorskim, to można go postawić na górnej półce tej kategorii. Czy godny polecenia? Dla fanów horrorów czemu nie, dla zabicia czasu dałbym jakiś inny film.
jak dla mnie to fabuła trochę śmieszna ale chyba oto chodziło heh:) dużo brutalności i niektóre sceny fajnie pokazane , ale więcej mogli pokazać i ogólnie więcej wyciągnąć z filmu ale 5 to za mało a 8 to za dużo, film ponad-przeciętny na pewno o de mnie 6/5/7
To chyba mało horrorów widziałes, skoro temu gniotowi dajesz aż 8! Dla mnie to max 2/10, a to i tylko za pomysł! Ten film to kompletna amatorka, bohaterowie grają tak tragicznie, że aż śmiesznie! Jak na poczatku wyskoczyła ta sztucznie grająca babka z krzyżem nożem to padliśmy ze znajomymi ze śmiechu!Co za kicz! Połowa znajomych wyszła w trakcie filmu do kuchni, reszta zajęła się czytaniem gazet! Film klasy c, śmieszny w swojej nieudolności, niestraszny, nudny, irytujący, głupi.
" Jak na poczatku wyskoczyła ta sztucznie grająca babka z krzyżem nożem to padliśmy ze znajomymi ze śmiechu" Palac blunta w bluzach prosto sluchajac hem gru ?
Zgadzam się z tobą, film mnie pozytywnie zaskoczył, jest oryginalny i twórcom udało się częściowo uniknąć oklepanych chwytów, moim zdaniem aktorzy są całkiem dobrze dobrani a zakończenie fantastyczne. Przypuszczam że ocena jest tak niska m. in. dlatego że film trochę uderza w fanatyzm religijny który jest jednak u nas w kraju ciągle gdzieś zakorzeniony.