Po Kapitanie Flaku,który był już na emeryturze i został pożarty przez syreny być może shira będzie nową liderką po pierwszej byłej oficerce na pokładzie,ponieważ zajmuje Zezol.Nawet moja Gupta i ja będziemy biegać na ekranie kin i z miłości go uściskać,uprawiać seksualną imtywność,ponieważ bardzo dużo kocham,odziedziczyć się wzajemnie po nożach,1 Backimingstera 2 u ewy kiedy wezmę i wiele wiele więcej z nim,ale by się przydało prawdziwy kinowy świat w hfr3d,żeby właśnie uciekać z rzeczywistości,a nie cały czas tj.w erze dinozaurów i wędrówce kontynentów zwykłe 3d.Chcę hfr 3d,a nie 3d.To tyle o moim wymyślonym komentarzu,a teraz właśnie dam Ci linka,ponieważ Gupta mówi z urdu/hindujskim akcentem http://iceage.wikia.com/wiki/Pirates
Motyw z 'potomkami' Mańka, Sida i Diego? Ewolucja pokazana w filmie byłaby bardzo ciekawa.
No ja też tak myślałem, że mogą się przenieść do teraźniejszości i będą chcieli wracać, ale któreś z nich się zgubi ;)
jakby moja Gupta tu powrócił żal z nim z powodu sceny opryskania wody przez pana wieloryba skarbusia także hfr 3d,a nie zwykłe 3d
Właśnie to miałem napisać - teraz już dorosły który przynajmniej na początku nie pamięta tamtej przygody i poluje z innymi na główne postacie serii. Myślę że mniej lub bardziej ale jednak w końcu sięgną po to.
Albowiem łapanie Gupty razem z mrówkojadem Charliem z 2 cz.rio,ale zobaczymy za 2 miesiące w moje urodziny 9-11.05.2014r.
z tego co czytałam to główni bohaterowie skapną się , że wszystkie te różne dziwne zjawiska jak np. wędrówka kontynentów, odwilz to sprawka Wiewióra
i Sprawka Pana Wieloryba Skarbusia,że Gupta opryskał go i dostał szoku,więc dołączymy się do listu skargowego odnośnie http://www.filmweb.pl/film/Epoka+lodowcowa+5-2016-698878/discussion/Ciekawe+ile+ jeszcze+b%C4%99dzie+tych+cz%C4%99%C5%9Bci,2386063,http://www.filmweb.pl/film/Epo ka+lodowcowa+4%3A+W%C4%99dr%C3%B3wka+kontynent%C3%B3w+3D-2012-568225/discussion/ Babcia+zamiast+Bucka,2420495#
Ja chce aby w piątej części
1.Brzoskwinka znalazła chłopaka(Jak ma to sorry)
2.Diego został ojcem
3.sid znalał dziewczyne!!!!!!!!!!
Lepiej nie, bo wyjdzie z tego kolejna "cukrowa" komedia romantyczna. Miłości niestety nie ma...
a ja bym wolała w hfr 3d w prawdziwym kinowym świecie zakochac się w Gupcie,a w Rio 3 przyjażnic się z Charliem w stylu tej 4 i 2 cz.
Może jakieś zakończenie serii taka klamra łącząca pierwszą część z piątą, mogła by być akcja z tym dzieckiem że ma on przejść jakiś rytuał przejścia i będzie musiał np.zabić mamuta. A może nastąpi rozpad stada Sida, po czym zdadzą sobie sprawę że jednak w stadzie było lepiej
Mamy fabułę Tak jak poprzednio, historia toczy się wokół prehistorycznych zwierząt, jak starają się przetrwać Epokę lodowcową, w piątej odsłonie, Maniek,Ella,Sidney i Diego,Brzoskwinka (Brzosi )i nowy członek Shira i stado musi znaleźć nowy dom na kontynencie niedawno utworzonej i dostosować się do niego, a Scrat wciąż szuka żołędzi
Piąta odsłona filmu będzie bezpośrednią kontynuacją czwartej cz. i zacznie,w którym zostało przerwane w nowym kontynencie, gdzie zespół jest gotowy w ostatniej 4cz. epoki lodowcowej: Wędrówki kontynentów. Tym razem jednak, Scrat jest w doskonałej pustyni próbują znależć wodę,podczas gdy Maniek,Ella i inni szukają nowego domu, po drodze rozmawiając z nowym członkiem Shiry przeszłości i jego i jej piratów bez których zawsze dzieje się z Diegiem
Takie same jak wcześniej, historia będzie obracane prehistoryczne zwierzęta jak starają się przeżyć w czasie epoki lodowcowej, w piątej odsłonie, Maniek,Sidney i Diego będą już potrzebne, aby przetrwać kolejne katastrofy pierwszego poruszonego Scrata i jego miłości do orzechów
Piąta odsłona filmu będzie bezpośrednią kontynuacją 4.cz i wzrośnie do momentu jej zatrzymania, na wyspie, gdzie załoga zakończony ostatniego zlodowacenia: Wędrówki kontynentów. Tym razem jednak, Scrat jest na plaży, Sidney uprawiania jego ton linii głuchego irytacji Diega i Maniek nie może się wyspiać,więc krzyczy:Cicho!!!
Jednak po krzyku Mańka stado słyszy trzask wydając się po raz kolejny zrobienia coś naprawdę dla Scrata fatalność usłyszeli relację powodujące prąd
http://bstudios.wikia.com/wiki/Ice_Age_5:_Collision_Course.M... nadzieję,że wróci Gupta,ponieważ to moja miłość w tej cz.4