PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106112}

Epoka lodowcowa 2: Odwilż

Ice Age 2: The Meltdown
2006
7,2 208 tys. ocen
7,2 10 1 207521
6,3 43 krytyków
Epoka lodowcowa 2: Odwilż
powrót do forum filmu Epoka lodowcowa 2: Odwilż

brak pomyslu na fabule!o czym to wogole bylo..nudne...a zarty na sile.niektore teksty wogole nie pasowaly.tak jakby musio byc smiesznie .poza tym denerwowaly mnie obosy:P + chyba tylko za wiecej wiewiorki:d

ocenił(a) film na 8
Martka

No co ty!! Obosy najlepsze :D:D Niby obos Ela najlepsza haha :) Mnie osobiście film się podobał... Fabuła nie była aż tak zła... Przypominała mi przypowieść Noego :) Nie można narzekać, niektóre filmy mają banalniejsze fabuły. Poza tym teksty są dobre, żarty śmieszne. Dla mnie 9/10.

ocenił(a) film na 8
tom_z91

heh ludzie.............epoka lodowcowa 2 fajna :) apropo pisze się oposy a nie "obosy" ja i tak najbardziej lubię Diega :) pozdro

ocenił(a) film na 7
Martka

Podpisuje się pod Twoją wypowiedzia Martka.

Martka

Mnie ten film też za specjalnie się nie podobał. Pierwsza część dużo lepsza.

Kaileena_Farah

Pomysł na fabułę był świetny: ucieczka przed katastrofą i dążenie do "arki" była dobrym pomysłem. Natomiast realizacja tego wątku, na którym budowano film niestety słabsza. Szkoda, że w tym kierunku nieco za mało budowano napięcie, które pojawia się dopiero pod koniec. Natomiast jeśli chodzi o humor, to ja miałem ubaw po pachy, no ale to widocznie kwestia gustu. Także pod względem grafiki i animacji nie mam nic do zarzucenia.