PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=568225}

Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów

Ice Age: Continental Drift
2012
6,8 109 tys. ocen
6,8 10 1 108804
6,1 30 krytyków
Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów
powrót do forum filmu Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów
ocenił(a) film na 8
karolina922

poszedłem na film z młodszym bratem i obawiałem się, że ledwo wytrzymam te "półtorej" godziny;) ale było świetnie, od razu po I znajduje sie IV;)
a babcia po prostu miażdży tekstami:D no i na końcu "ząbki babci";p

ocenił(a) film na 8
suicone

przy ząbkach babci był taki śmiech na sali że coś;D a było niedużo osób;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
karolina922

Babcia jest świetna! :)

mestelol

Babcia Sida ;D hit tej części ;D

karolina922

skoro jest post o babci sida, mam pytanie - na jakie słowo przekręca 'family' w finałowej piosence? denerwuje mnie to, że nie rozumiem! pozdro :)

ocenił(a) film na 8
minamiku

w polskiej wersji jako jedynej na końcu nie dano napisów do piosenki;) Babcia Sida często przękręca jedno slowo w zdaniu przez co powstaje coś dziwnego na mój słuch ona mówi: fallacy - czyli jesteśmy błędem, odmieńcem etc;p ale to na słuch, nie daje sb uciąć ręki za to, więc może ktoś bardziej obyty z ang(słuchowo) da lepszą odpowiedź;p

suicone

aha, dzięki, w sumie trzyma się kupy :)

minamiku

To tam jest jeszcze piosenka o wartosciach rodzinnych?
No nie, co oni zrobili z tym filmem.

ocenił(a) film na 6
karolina922

Za babcię Sida o jedną gwiazdkę daję więcej, dobra postać.

ocenił(a) film na 9
Anthrax91

Matka Sida i wieloryb wymiatały ;) jak dla mnie to najlepsza część - cały czas się śmiałam ;) 10/10 świetne gagi i zabawa 100%, u mnie była pełna sala i aż wrzało ze śmiechu ;)

użytkownik usunięty
karolina922

babcia rządzi ;)

ocenił(a) film na 4
karolina922

Mnie akurat ta babcia najbardziej irytowała. Zresztą sam Sid też. Przerysowana, zaprogramowana śmieszność. W sumie ta część to powstała chyba głównie dla dzieci, bo tylko dzieci ten film mógł bawić. Oby się skończyło na tej części.

LadydeWinter

Ten film jest dla dzieci i dla odmóżdżającego pośmiania się. Jeśli będzie kolejna część, po prostu nie oglądaj zamiast mieć nadzieję, że nie powstanie.

ocenił(a) film na 9
karolina922

babka jest git :D Bajeczka rewelka, usmiałam sie do łez ! :) W kinie jest klimat , na kompie podejzewam,ze juz by na mnie nie zrobił takiego wrazenia :) Cudownie wydane 15zł :D Sysunia wymiata ;)

użytkownik usunięty
karolina922

babcia jest super, na żadnej części się tak nie uśmiałam xD

ocenił(a) film na 9

babcia jest super, hit tej części! mam nadzieję, że bd następna część z babcią i Skarbeńkiem ;))

użytkownik usunięty
karolina922

Oczywiście że tak

w 2018r.