Bardzo dobra ekranizacja. Dużo akcji, w każdej scenie prawie było się z czego uśmiać...
Mieli fajny pomysł z wprowadzeniem Babci. Dużo zdarzeń, humor przyjazny i sam klimat
bajki także.Extra robota. Czwóreczka ładnie podnosi poziom po trójce.
popieram, świetny sequel, naprawdę nie spodziewałem się, że po 4 częściach może być jeszcze coś dobrego z tej serii. A tu proszę, świetny(!) humor, prawie cały czas się śmiałem. Polecam i nie polecam słuchać ludzi, którzy piszą, że EL4 to chała. Widocznie są już za starzy na takie bajki ;-) Ja, choć postarzałem się o 10 lat od premiery pierwszej części - dalej doskonale bawię się na tej bajce. Jest to chyba moja ulubiona :)
Słońce, ja wiem co to ekranizacja. Wiem też, że takie irytujące czopy powinny przestać czepiać się drobiazgów. Powinni także zająć łapska czymś poważnym, jak np. globalne ocieplenie, albo ratowanie piesków, niż poprawianie ludzi którzy, ich zdaniem, wykazali się impotencją intelektualną. Nie masz czasem takiego momentu, kiedy ci na język przychodzi słowo o pokrewnym znaczeniu, w następstwie tysiąca innych bezsensownych? Jak nie, toś maszyna nie człowiek.
O lodowcowej cztery możesz pisać na co masz ochotę. Nie jestem zainteresowaną twoją opinią.
Żabeczku, nie mów do mnie Słońce...
Ty też zajmij się czymś poważnym, czyli wstań od kompa i idź mi zrobić kanapki. Cmok.