Pierwsza część shreka bije na głowę Epokę, ale biorąc pod uwagę całą serię to Epoka jest lepsza
Shrek jak i Epoka Lodowcowa są świetne po obejrzeniu pierwszych części. Dalsze jak to bywa często są naciągane i nie tak wartościowe jak pierwsze części.
Ale i tak stoję za Shrekiem.
Przy porównaniu "jedynek" nieznacznie postawiłbym na świetnego Shreka, kontynuacje jednak lepiej wypadły w przypadku Ace age. Moje skromne zdanie :p
Shrek był dobry do 2 części pozostałe 2 były cienkie, a co do epoki lodowcowej to mi się podobała część 1 i 3 (2 była bardzo średnia).
Shrek 1 lepszy od 1 części epoki.Shrek 2 znowu lepszy od 2 części epoki.Epoka lodowcowa 3 lepsza od shreka trzeciego.Epoka lodowcowa 4 lepsza od shreka forever.Czyli u mnie jest remis.
Przy pierwszych częściach remis, przy drugich także, 3 część należy do epoki
P.S 4 Ace Age nie ogładałem
Powiem tak. Tu już chodzi o cześci.
Shrek 1 był świetny. 2 też nawet nawet. 3. Już taki naciągany strasznie 4. Nieudany
Jeśli chodzi o Epokę.
To 1 nawet nawet. 2. Niezła 3. Świetna.4. Bardzo dobra
Więc w przeciwieństwie do Shreka, Epoka podwyższa swój poziom, :) żarty są lepsze.
I powiem tak, niektóre momenty w Shreku mnie wkurzały, i dlatego wolę Epokę i tyle.
Zgadzam się kolejne części Epoki bardziej trzymały poziom, niestety, ale sequele Shreka nie były interesujące.
Kazda z szesci Epoki znacznie lepsza od kazdej z serii Shreka.
Lecz Shrek trzymal poziom, a kolejne czesci Epoki sa nieporownywalnie gorsze od pierwszej.