Gdyby nie babcia Sida film były porażką, tylko jej teksty "podratowały" ogólną porażkę.
Twoja opinia mnie zdziwiła, teksty nie tylko babci były na poziomie było wiele momentów w których śmiała się widownia więc chyba coś w tym jest :)
Ty oglądałeś ten film czy piszesz by pisać
Było wiele świetnych parodii jak NP Walecznego serca władczy pierścieni czy gwiezdnych wojen (te chomiki) Zając pirat wymiatał
Dokładnie! Nie dziw się jednak że ta część epoki nie przypadła do gustu młodzieży gdyż oni również zostali nieźle sparodiowani ;D
Brzoskwinka - Przez takich jak Wy ta rasa wyginie!
Blondi - Chyba Twoja!
Buahahaha! Wymiata! Jak często słyszę podobne teksty na ulicy... ;D Jak dla mnie tylko jedynka była lepsza.
Dla mnie 1 była fajna, 2- taka sobie, 3- super, a 4 wg. mnie najlepsza :) u mnie całe kino co raz wybuchało śmiechem, ale oczywiście u każdego to kwestia poczucia humoru..
Są ludzie dla których Epoka Lodowcowa "10" i "20" będzie najlepszą z serii ale nie od dziś wiadomo że z każdą kolejną częścią film jak i fabuła stają się coraz słabsze (głównie w przypadku filmów animowanych) - oczywiście wszystkie kwestie zależą od danego gustu i wieku widza.
No właśnie. Dla innych to jest śmieszne, a dla innych już nie.
Poprostu jedni mają takie poczucie humoru, inni inne. I tyle.
Niektórzy będą się śmiać z tego, inni z tego. ;)
To już zależy od wieku i rodzaju poczucia humoru u widza.
Chodzi tez o to że Epoka Lodowcowa trzyma w miarę poziom poprzednich. Czego nie można no powiedzieć o 4 części Shreeka który był słaby. Jestem ciekaw jak wypadne 3 częśc Madagaskaru
a mimo to są jednak wyjątki że następne części są lepsze od pierwszej.
pozwól że użyje twojego zwrotu, że nie od dziś wiadomo, że :
-Imperium kontr atakuje było lepszą o ile nie najlepszą częścią Gwiezdnych Wojen
-Ojciec Chrzestny II był lepszy od pierwszej części
-a z animacji sądzę że ToY Story 3 może śmiało powalczyć z jedynką o tytuł najlepszej części
Zawsze są wyjątki, niestety w przypadku filmów animowanych jest ich dużo mniej niż w przypadku zwykłych produkcji ;)
dla wielu Epoka Lodowcowa 2 albo i 3 była lepsza od 1. ja np jestem wciąż pod wrażeniem Toy Story 3, które jak się okazuje tutaj na filmwebie też cieszy się uznaniem.
ale prawda jest taka jaką napisałeś już wcześniej, to są tylko wyjątki