PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=568225}

Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów

Ice Age: Continental Drift
2012
6,8 109 tys. ocen
6,8 10 1 108819
6,1 30 krytyków
Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów
powrót do forum filmu Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów

Hmmm...

ocenił(a) film na 5

Chyba temat się powoli wyczerpuje...

Rob_Rock

dlaczego temat się powoli wyczerpuje?

patka_25

Bo każda kolejna część jest łudząco podobna do poprzedniej, staje się mniej bajką, bardziej animowanym dramatem. Żadne normalne dziecko, jako wyznaczony odbiorca filmu, nie zrozumie sytuacji śmiertelnego zagrożenia w jakiej znajdują się bohaterowie. Będzie wystraszone nieprzyjemnym wyglądem kapitana Flaka i jego groźbą w stosunku do Sida.

AguuSlaughter

a-ha ale to nie jest bajka dramatyczna to jest familijna komedia no no ale dam Ci linka o kapitanie Flaku http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Ice_Age_characters,ale gupta nie jest straszny tylko trochę zazdrosny o moją miłość,więc chciałabym 5 cz.epoki lodowcowej w hfr 3d,no no,ponieważ to on jest na 1 miejscu zaraz po 2 miejscu-sidney i 3-babcią sidneya

patka_25

Widzieliśmy Twoje wypowiedzi wiele razy. Nie musisz już tak żarliwie bronić tej bajki, znamy Twoje stanowisko...

AguuSlaughter

no no to jest fakt znamy nasze epoki lodowcowe

patka_25

ale raczej to jest film tylko animowano-familijny a nie bajka

patka_25

Jejku... Już? -.-

ocenił(a) film na 3
AguuSlaughter

Serio? Jak dla mnie to część 4 idzie za bardzo właśnie w bajkę dla dzieci - bywa tak tragicznie infantylna, że dorosły tego nie łyka. W poprzednich częściach tego nie było. Nie w takich ilościach.

ocenił(a) film na 3
Rob_Rock

Chyba już się wyczerpał. Bardzo słabe.

ocenił(a) film na 6
shamar

Mnie tam się podobało...