Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów

Ice Age: Continental Drift
2012
6,8 109 tys. ocen
6,8 10 1 109079
6,1 20 krytyków
Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów
powrót do forum filmu Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów

Da radę utrzymać się w takim poziomie jak poprzednie?

Patrząc np. na Piratów z Karaibów, czwórka była gorsza niż poprzednie...

Czy Ice Age tak samo się wypali?

Jak myślicie?

ocenił(a) film na 6
Wonsski

Ja uważam że wypadnie najsłabiej z całej serii, im częściej się odgrzewa jednego kotleta tym mniej jest smaczny.

ocenił(a) film na 7
Wonsski

Według mnie film Piraci z Karaibów wypadł słabo, ponieważ zabrakło Willa i Elizabeth.
Na szczęście tutaj pojawiają się wszyscy bohaterowie i mam ogromną nadzieję, że nie będę rozczarowana.

ocenił(a) film na 9
sylwia92R

A ja uważam odwrotnie :D Nie było Willa i Lizzy i od razu film zrobił się fajniejszy :D 4 jest moją drugą (po 1) ulubioną częścią :)

ocenił(a) film na 3
Wonsski

Chyba masz na myśli poziom pierwszej części, bo jej kontynuacje to jakiś kiepski żart...

wik1992

To się tyczy Ice Age czy Piratów?

ocenił(a) film na 3
Wonsski

Niestety Epoki lodowcowej.
ps. Trylogia Piratów SUPER, 3 część troszkę słabsza, ale jako całość SUPER ;]

ocenił(a) film na 8
Wonsski

Fakt ze często jest tak ze producenci nie wiedza kiedy skończyć i kolejne części są tworzone w celu jedynie ponownego zarobienia na czymś słabym podpierając się na wcześniejszych sukcesach serii, pozostawiając później pewien niesmak.
Uwielbiam epokę i mam nadzieje ze nie podzieli ona losu np. Piratów lub chociażby ostatnio Facetów w czerni 3
Czekam z niecierpilowscia na Sida i jego kolejne genialne teksty;)

bymyself11

a ja na guptę w hfr 3d

Wonsski

Mam nadzieję,że ta część będzie kompletną klapą.Odechce im się bezczeszczenia dobrych filmów.

ocenił(a) film na 6
jporuba

Popieram, tak było by najlepiej, ale na pewno ta część odniesie komercyjny sukces, a co za tym idzie popyt na kontynuację.

Anthrax91

na 2018r.5cz.

ocenił(a) film na 8
Wonsski

ta część była świetna kilka nowych postaci ożywiło serię