PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=568225}

Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów

Ice Age: Continental Drift
2012
6,8 109 tys. ocen
6,8 10 1 108821
6,1 30 krytyków
Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów
powrót do forum filmu Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów

Końcówka

ocenił(a) film na 5

Zakończenie typowe i przewidywalne - wiedziałem, że dopłyną do Ameryki. Nie rozumiem tylko jednego, dlaczego amerykanie sądzą, że reszta świata uważa Stany za raj na ziemi?...

ocenił(a) film na 8
premier1

zastanawiam się czy na pewno oglądaliśmy ten sam film. Z tego co widziałem to oni nie dopłynęli do Ameryki tylko ona wyłoniła się po tym jak Wiewiór zatopił Wiewiórtydę. No ale widocznie już na końcu przysypiali.

ocenił(a) film na 5
vonavi

No chyba jednak to ty nie oglądałeś dokładnie tego filmu lub końcówki, jak nie zobaczyłeś na końcu imitacji statui wolności jak dopływają do lądu, nawet podobna scena jest w Titanicu.

ocenił(a) film na 9
rafib1975

dlatego ze to fajnie wygladało , a wolałbyś jak by wpływali do gdańska i by było widać stocznie , rzeczywiście bardzo charakterystyczny i śmieszny widok,

a przerobienie statuy na wiewiuro statue jest akurat fajne

ocenił(a) film na 5
budzdom93

Ale ja nie pisałem że to nie śmieszne było i ciekawie wymyślone. Tylko chciałem kolesiowi udowodnić że to była Ameryka.

ocenił(a) film na 8
premier1

Panie Premierze - przecież to tylko film.
Mało tego - to bajka :)

ocenił(a) film na 7
premier1

Ponoć w Ameryce Północnej mamuty przetrwały najdłużej, może stąd takie zakończenie.

ocenił(a) film na 6
premier1

Jak wyżej ktoś wspomniał - to tylko film, na dodatek amerykański, to gdzie mieli dopłynąć? Do Polski? Szczerze, to ja nawet na to nie zwróciłem uwagi, jeszcze brakuje byś przyczepił się do tego, że mamuty, tygrysy czy leniwce porozumiewają się po angielsku