od trójki. Co prawda trzeciej części w 3D nie oglądałem, tą tak i może dla tego tak uważam,
ale warto się wybrać na ten film (babcia rządzi)
Co nie? Rzadko się zdarza aby tak długa kontynuacja (a w szczególności bajki) cieszyła się nadal ogromną popularnością. Dzisiaj to obejrzałem na DVD i jestem bardzo mile zaskoczony :)
Mnie osobiście bardziej rozśmieszyła trzecia część,ale czwarta część też bardzo mi się spodobała :)
tak pisano to w wikipedii,proszę http://pl.wikipedia.org/wiki/Epoka_lodowcowa_4:_W%C4%99dr%C3%B3wka_kontynent%C3% B3w
jak to będzie ze smutnym lub szczęśliwym zakończeniem,ponieważ 1-2 miały szczęśliwe zakończenie,3-smutna z powodu rozstania scrata ze scratte,ponieważ wybrał orzeszka niż miłość,4 w połowie szczęśliwo-smutna,więc w 4 cz.była syreną i chciała go wybawić.Potem scrat z początku był zainteresowany, lecz odrazu się opamiętał. W końcu syrena przybrała postać żołędzia, który był ważniejszy od Scrata.na końcu zatopił scratotydę i pozostawił pustynię w dead vallery w kalifornii.Oczy zaczynają mu palić i zaczyna krzyczeć złośliwie z rozpaczy,bólu i frustracji.A do tego mnie się nie podobało jak ten pan wieloryb skarbuś(flynn) go nazwał,opryskał Guptę ze względu na 3 cechy charakterystyczne:dobry,zły(na piratów załogowych),a nawet jest troszeczkę zazdrosny o mnie,dlatego dostał szoku i chce go w hfr 3d,żebym dostała się do prawdziwego świata.Nie chcę pana wieloryba Skarbusia,ponieważ jest to najbardziej wkurzająca postać,ale tak jest było i będzie ze smutnym lub szczęśliwym zakończeniem.Tyle w temacie odnośnie 5 cz.