PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=568225}

Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów

Ice Age: Continental Drift
2012
6,8 109 tys. ocen
6,8 10 1 108791
6,1 30 krytyków
Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów
powrót do forum filmu Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów

MASAKRA !

ocenił(a) film na 3

Najgorsza częsc z wszytskich 4 !
moja ocena to 2/10 na wieksza nie zasługuje po porstu film nie do wytrzymania a mam 13 lat myslałem ze film mi sie spodoba...3cia czesc o duzo lepsza choc 1 najlepsza .
nie polecam !zaden film mnie tak nie zanudził...a w tym tygodniu byłem na 4 i załuje zze poszedłem na ten ...Niesamowity spiderman o duzo lepszy (napisy) moze małym dziecią sie spodoba ale przypsuzczam ze nastalatkom nie... pomijajac niektorych.. ;]

ocenił(a) film na 6
RinOkum

meh, mam 19lat a bawilem sie swietnie

RinOkum

Po błędach jakie zrobiłeś pisząc opinię widać ze masz mało lat,nie chodzi mi żeby się Ciebie czepiać, ale nie jesteś konsekwentny w pisowni,raz piszesz z polskimi znakami raz nie ,co do Twojej opinii to jest niewiarygodna ,jak można porównywać animację do filmu,nie byłem jeszcze więc nie ocenie,ale razi mnie takie porównanie,czego Ci brakowało w epoce??akcji ,humoru,strzelania pajęczyną ,czy może superbohaterów z Avengers

ocenił(a) film na 3
uren

ta bajka była jak kazda inna,nie zszokowała mnie 1,2,3 czesc były oryginalne ale o tej czesci nie moge napisac az tak dobrych słów ...była bardzo przewidywalna i bez ciekawej fabuły .
Wyraziłem swoją opinie i nie zawsze musi byc ona dobra.
Brakowało mi tam czegoś co mnie zaaintryguje jak np w 3 częsci były mdz. innymi dinozaury,poród i wiele więcej .
a tutaj ? największa atrakcja to była babcia Sida...
i błędów ortograficznych nie zrobilem ( oprócz dziecią =dzieciom).
tak nie zawsze psize "ś,ć,ż" itd. ale sądze ze zrozumieliscie tekst i bez tego.

RinOkum

Masz rację wyrazileś swoją opinię i ja jej nie podważam,twój gust twoja opinia, mnie zrazilo jedno zdanie z twojej wypowiedzi "Niesamowity spiderman o duzo lepszy" bardzo nie trafne porównanie to tak jakbyś porównał "Krola lwa" do "Matrixa" tak samo jak nie porównuje się kategorii dramatu do komedii,takn nie powinieneś animacji do filmu

ocenił(a) film na 6
RinOkum

Człowieku to obejrzyj sobie jeszcze raz Igrzyska śmierci, Rec, Mroczne Cienie i Underworld.
Czasami nawet do bajek trzeba dorosnąć...

speedcube

Dokładnie

RinOkum

Naucz się ocenia filmy bo na dwie gwiazdki to ten film nie zasługuje, człowieku przemyśl dokładnie przed dodaniem oceny. Samo poczucie humoru jest na wysokim poziomie, pozytywne przesłanie dobrze zrealizowane. Obejrzyj sobie ten film za parę lat to może ci się spodoba. Bo do niektóry bajek też trzeba dorosnąć. Chociaż sam do najstarszych nie należę.

ocenił(a) film na 3
michal_marks5

za humor juz wczesniej dodałem mu to jedna gdwiazdke do 3 po namysle ale więcej ode mnie nie dostanie .
i zrozum nie kazdemu może sie podobac ten film na tyle zeby dodac go do ulubionych czy dac mu wysoką ocene...mi sie akurat ten film nie podobał i wystawiłem swoją opinie ,wdg mnie dac mu ocene 8 to szalenstwo a wdg ciebie dac mu 2/3 to tez szalenstwo..
kazdemu podoba sie co innego mi np ta bajka sie nie podobała .

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
napruto

no wiem ale będzie on dobry,ponieważ chcę znowu guptę w 5 cz.epoki lodowcowej w hfr 3d w 2018