PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=568225}

Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów

Ice Age: Continental Drift
2012
6,8 109 tys. ocen
6,8 10 1 108819
6,1 30 krytyków
Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów
powrót do forum filmu Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów

to już się nudzi, jestem świeżo po seansie i mam mieszane uczucia. Na pewno to co podniosło ocenę filmu to Sid(ney) i jego babcia. Sam watek poprowadzony był tak trochę nijak. Ogólnie bawiłem się dobrze, ale do jedynki to temu filmowi daleko jak z NY do LA. Najprawdopodobniej powstanie część 5 i/lub jakiś spin-off a' la Kot w butach, z jednej strony chce więcej Sida i spółki ale z drugiej strony mogliby już odpuścić, bo marka powoli,może nawet bardzo powoli, ale jednak traci dobre imię. Końcowa ocena to coś pomiedzy 5+ a 6.

PS.Jestem na Filmweb nowy i to mój pierwszy komentarz, cześć wszystkim.

pafelek

Czesc.

pafelek

Mam podobne odczucia. Niby fajnie wykreowany świat, pomysł na fabułę dość ciekawy, ale czegoś mi zabrakło, czegoś było za dużo. Humor kulał moim zdaniem. Motyw z rodzinką Sida jakiś taki od czapy. Ogólnie nie ma źle, ale... Kurczę, trochę się zawiodłam. Najlepiej zapamiętam chyba "rozmowę" Sida z tymi malutkimi kulkami, których nie potrafię zidentyfikować gatunkowo. :)

ocenił(a) film na 10
painkillermumps

Lemingi. I nie wiem czemu macie mieszane uczucia , dla mnie rewelacja, płakałem, ze śmiechu jak na jedynce ;) A Lemingi a'la "Waleczne serce" oraz sztuczna szczęka babci ...bezcenne :)

dominik76

nawet gupta też