PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=568225}

Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów

Ice Age: Continental Drift
2012
6,8 109 tys. ocen
6,8 10 1 108791
6,1 30 krytyków
Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów
powrót do forum filmu Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów

Zupełnie zbędna kontynuacja. Autorzy już trzecią częścią serii udowodnili, że pomysły im się skończyły.

ocenił(a) film na 7
Just Mikael

może chcą po prostu zarobić.........zresztą mi się spodobał pomysł na czwartą część
kto wie może zostaniemy mile zaskoczeni ;)

użytkownik usunięty
Just Mikael

Zgadzam się:)żeby nie było takiej klapy jak ze Shrekiem ,który był zrobiony już na siłę.

Wędrówka kontynentów to bardzo ciekawy pomysł, kwestia tego jak im to wyjdzie...chyba nie będzie źle ;D

ocenił(a) film na 10
Just Mikael

co masz do 3 części? mi osobiście się podobała najbardziej, zresztą, tak samo jak mojej 3-letniej siostrzenicy ;) Ja czekam na czwórkę z niecierpliwością! Oby zdążyli przed końcem świata :D

karoltom_mt

Poprostu mi się nie podobała, głównie ze względu na szczątkową fabułę. Poza tym zatraciła gdzieś cały klimat pierwszej części.

ocenił(a) film na 8
Just Mikael

3 część była genialna, nie znasz się. Poza tym jesteś strasznym egoistą i burakiem. Na szczęście tylko bardzo mała grupa jest taka jak Ty i film dzięki temu ma wysoką ocenę i dzięki Nim m.in. powstaje 4 część i chwała im za to!

uwieziona

Poziom Twojej wypowiedzi mówi o Tobie wszystko. Wyzwiska zostaw dla rówieśników z przedszkola. To, że coś się Tobie podoba nie oznacza, że innym też ma się podobać. Poza tym, skoro takim osobom jak Ty się ta część podobała, to tylko potwierdza to regułę że była przeciętna.

Just Mikael

Mi się też trzecia część najmniej podobała. Więc jak widać jest nas więcej!

Just Mikael

Robią 4 część, bo poprzedniej nie zrobili w 3D. A jak to tak żeby w seri takiej świetnej bajki nie było 3D. To nie możliwe przecież!

Heian

3 czesc byla w 3D... Nawet kilka dni temu wyszla na dvd taka wersja Ery dinozaurów..... Sam zastanawiam sie jak bedzie wygladala ta czesc..... Pewno 4 czesc bedzie ostania tak jak w przypadku shreka

ocenił(a) film na 7
marek1986_1986

Cóż.......ja na pewno nie mogę doczekać się 4 części...."wędrówka kontynentów" chwytliwy tytuł, chętnie to obejrzę normalnie i w 3D. Ale szkoda, że chyba to będzie ostatnia część.......... oby tego nie spierdolili jak z Shrekiem, bo to było "ciężko strawne".

Vebi

Premiera w Polsce wcześniej niż na świecie? :)

marek1986_1986

nieprawda nie wiadomo z 5 cz http://en.wikipedia.org/wiki/Ice_Age:_Continental_Drift

patka_25

ale ma być w 2018r.

Just Mikael

moim zdaniem 3 to najlepsza część i już nie mogę doczekać się 4

rafal123

O tym Shreku 4 sama prawda. Do 3 części było to naprawdę śmieszne, warte obejrzenia. A w czwartej części? Jak wychodziłem to nie widziałem nikogo śmiejącego się, ba - nikogo z uśmiechem na twarzy. Koniec był bardziej wzruszający niż śmieszny, z resztą jak cały film. Według mnie klapa.

A co do Epoki Lodowcowej 3 - moje skromne zdanie mówi że film był całkiem przyzwoity, ale tu z niektórymi się zgadzam - po co kontynuacja? Ta cała, jak jej tam było... oo - Ela, urodziła małego, i wszyscy żyli długo i szczęśliwie, aż nie pojawiła się technologia 3D, kiedy to postanowiono zrobić kolejną część tylko ze względu na forsę. I znając życie będzie to straszna kaszana, na którą ludzie pójdą w nadziei na porządne zakończenie serii. A to raczej zakończenie, bo w końcu się okaże że mamuty żyły w naszych czasach ;-)

Just Mikael

I znów będzie to samo - Mamuty i Leniwiec idą i i dą i i dą i idą a Wiewiór przez cały film goni orzeszka... Ile można?

ocenił(a) film na 3
grigorije

I to było najlepsze w pierwszej części. Przygoda 3 facetów i dziecka ;] Wraz z pojawieniem się Eli w 2 części film stał się ciotowaty. No nie znoszę po prostu tej postaci... Jest tak sztuczna, nudna i do tego Maniek też jakoś przez nią zmiękł. Na czwórkę bardzo liczę, bo znów Sid, Mamut i Diego wyruszą w męską podróż ;]