Byłam dzisiaj, wprawdzie nie w 3D (ale pewnie jak wszystko w 3D jest gorzej) - śmiały się
dzieciaki, rodzice, młodzież (ja :)). Po średniej dwójce i jeszcze słabszej trójce czwórka
niewiele ustępuje jedynce, także serdecznie polecam! Oczywiście wielka zasługa naszego
świetnego dubbingu i tłumaczenia :)
Dinozaury nigdy do mnie nie przemawiały :P Od nich wolę zaloty Mańka i Eli i wprowadzenie oposów :)
Mój ranking to:
1.Epoka Lodowcowa 4
2.Epoka Lodowcowa 2
3.Epoka Lodowcowa 1,3 - na równi.
2 jest spoko
Też jestem zdania, że ta część wypadała nadzwyczaj dobrze. Po poprzednich odsłonach bajki, poszedłem dzisiaj do kina w sumie dość niechętnie/dla towarzystwa... ale miło zostałem zaskoczony i ciesze się, że ruszyłem tyłek z domu. :P
jared-zgadzam się, świetna część, a wietrzenie pach bije wszystko!!!!!!!!!!Polecam dużym i małym, ja parę razy płakałam i to nie ze wzruszenia:)
Widziałam wczoraj Epoke 4 i powiem, że może być, szału nie ma. Choć to już nie to samo co w 1 i 2, ale może być. Zdecydowanie lepsza niż mierna 3, która jest największą pomyłką twórców
A ja nie wiem z czego się śmiali. Film przewidywalny i schematyczny aż do bólu. 3D nie zachwyca...
Kristy16 po części masz racje... 3 rzeczy mnie zadowoliły jednak w tej bajce: 1. na początku jak wiewiór stworzył kontynenty - jak dostał się do jądra ziemi. coś nowego))).2. oczywiście popisy babci Sida. 3 .Chomiczki - gdy odbijali statek od piratów... ich wygląd od razu rozświetlał twarz ;)))) ja oceniłem bajkę na mocne 6, czyli niezła bajka.;))) pozdrawiam
Fakt 3D nie zachwyca, w zapowiedziach innych filmów były lepsze. Ale Kreskówka zajefajna, Bo bajką to nie jest ten film, chociaż jeśli weźmiemy merytorykę to tak.
Ja byłem na 3D z Koleżanką. Koleżanka ma wyrobiony mocno gust filmowy, zaprosiłem ją w ciemno na podstawie recenzji filmwebu (sam też bardzo chciałem obejrzeć) Oboje wyszliśmy "uchachani", dziewczęcie zaproszone odetchnęło od problemów ją dopadających, ja się uśmiałem. Zgadzam się ze w tej części Babcia Sid-a jest najlepsza. Moim zdaniem część porównywalna do 1-ynki na pewno lepsza od 3-ki, z 2-ką "na dwoje Babcia wróżyła"
Z jednego się w sumie cieszę i to bardzo. Zapowiedzi "Madagaskar 3" i "Merida Waleczna", na 99% pójdę, chociaż Meridę to już w listopadzie ubiegłego roku w Cinema City zapowiadali, ale tylko na plakatach i stojakach.