PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=568225}

Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów

Ice Age: Continental Drift
2012
6,8 109 tys. ocen
6,8 10 1 108819
6,1 30 krytyków
Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów
powrót do forum filmu Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów

Nie wiem jak wy ale ja bym do tej części dodała drugą łasice (samiczkę) najlepiej aby była podobna do Buck'a i miała na imię Sam. Miała by zawsze przy sobie łuk z strzałami i straszni nienawidziła by być wyręczana. Buck zakochałby się w niej ale by nie wiedziałby jak do niej zarwać w tej sytuacji próbowali jemu pomóc Zdzich i Edek ale bez skutecznie. Szczerze mówiąc Sam by o tym wiedziała ale chce się nim "pobawić" (ona tak naprawdę też go kocha). Dopiero dowiedzą się o swoich uczuciach kiedy Buck ją uratuje (jeszcze nie wymyśliłam jak ;] ).
Jeśli chodzi o Diega to on zacznie się zastanawiać na temat swojego pochodzenia (spodobał mi się pomysł Bucka, która napisała swój pomysł w temacie"Epoka Lodowcowa 4").
A na temat Manika, Eli i Sida nic mi nie przyszło do głowy.

Piszcie swoje pomysły....proszę ;)

Vebi

Backa nie będzie w 4 części , gdyż pod koniec usłyszał ryk Rudiego i dalej zaczął się z nim "bawić" , a Diego wtedy powiedział Back jest u siebie czyli w krainie dinozaurów, no i jak on wracał do krainy zawalił przejście i już koniec jego historii ...

ocenił(a) film na 7
jakeziom

Może i tak ale bym chciała go zobaczyć w czwartej części. Zresztą nic nie wiadomo ;]

Vebi

Też uwielbiam Bucka.

ocenił(a) film na 8
Vebi

widzę że spodobał ci się ten bohater :D
ale nic dla niego nie wymyśliłem, bo jak powiedział kolega wyżej
to jego historia kończy się w momencie zawalenia jaskini;)

adi1411

zauwazcie ze wszystkie części praktycznie nie są niczym ze sobą powiązane i każda porusza co innego. Co do bohaterów to różni sie tam przewijali, byli przez moment ale akurat Ela ze swoimi "braćmi" to wyjątek (będą juz przeciez do konca xD) a Buck tam przecież zostal w tej swojej krainie;)

Vebi

Ja bym powrócił do wątku z ludźmi. W pierwszej części pojawiła się smutna historia rodziny Mańka - teraz ma identyczną. Dlaczego by nie powrócić do wątku takiego polowania, jednak w tym przypadku z udziałem dorosłego już dziecka, które na początku wychowywali Sid i Maniek? Wszystko działoby się dramatycznie. Nienawiść ludzi do zwierząt i na odwrót. Później, pod koniec, pojawiłby się motyw z bransoletką, którą otrzymał Maniek. Mężczyzna natomiast przypomniałby sobie o dawnych przyjaciołach i darował im życie. Chętnie bym zobaczył coś w ten deseń.

ocenił(a) film na 5
Dimond

mnie tam aż tak 4 nie ciągnie bo nie ma Buck'a najlepsza postac całej tej serii ;p
Zresztą dzieki niemu 3 ma u 10/10 i favorite :D

ocenił(a) film na 7
Dimond

niezły pomysł.... ale ja tak bardzo lubie bauck'a ,że troche błyło by mi tęskno, że niema go tam =(((

Vebi

czy ktoś wie co to za nowe postacie będą np shira

ocenił(a) film na 7
isa12341234

mmm.....nie ale chętnie się dowiem

isa12341234

Tygrysica która najpierw była zła,a potem staneła po stronie stada.