... do porzygania. Dla dzieci w sam raz ale ja już mam dość. Kilka momentów śmiesznych,
reszta to odgrzewane, znane z poprzednich części gagi. Nie wiem czy jest jeszcze ktoś, poza
dzieciakami, kogo śmieszy ta wiewiórka goniąca orzech... Polecam jedynie małoletnim.
Czytalem, ze w Stanach, jesli w filmie jest choc raz powiedziane cos w rodzaju "Now, we're family", producenci dostaja wsparcie rzadowe.
Mnie śmieszy :-)
A sama Epoka 4 jest do obejrzenia, ale ... takich "Epok" można jeszcze nakręcić ze czterdzieści. Ot, cały czas coś się dzieje, kogoś gonią i ktoś ucieka, rodzina, przyjaciele, wrogowie, tu żarcik, tak ktoś wdepnie w kupę - i czas leci. Co do samego filmu to jest "spoko" - Maniek jest przewrażliwiony, Sid ma odpały, Oposy są głupkowate więc do szczęścia więcej nie trzeba. Mnie osobiście mocno drażnił miejscami klozetowy humor. Babcie Sida ze słowami "zaraz się porzygam" (serio, tek to leciało), konsumpcja przeżutego jedzenia i takie tam.
Typowe odmóżdżający wyciągacz kasy. Za dwa miesiące o filmie nikt pamiętał nie będzie.