PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=568225}

Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów

Ice Age: Continental Drift
2012
6,8 109 tys. ocen
6,8 10 1 108821
6,1 30 krytyków
Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów
powrót do forum filmu Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów

Film pośpieszony, i robiony na siłę tyle tylko powiem.

ocenił(a) film na 6
Betarius

Odnioslem to samo wrazenie. Wszystkie watki wystepujace w filmie byly bardzo nielogiczne, nawet jak na film animowany, a relacje miedzy postaciami niesamowicie plytkie i bez glebszego sensu...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
noe15

Not sure if troll or idiot.

Betarius

noe5 twój poziom inteligencji pozwala ci tylko na takie komentarze?

noe15

Noe ma racje.. wy polaczky narzekaczky ciągle tylko narzekacie jakiego to chu*owe ojej poprzednie części lepsze ojej po co ja to oglądałem ojej.. nie podoba ci się no spoko, ale nie musisz tego komentować, bo prawdą jest że każdy ma w dupie twoją nędzną opinie, każdy ma inne zdanie o tym filmie, pozdro..

MrZiomek123

i co? jest Polakiem więc każdy film zagraniczny musi mu się podobać? nie rozumiem twojego toku rozumowania. Poza tym dlaczego odbierasz mu prawo do wypowiedzi? po to jest forum żeby wyrażać swoje opinie. I na pewno robi to w sposób o wiele bardziej taktowny niż twoja bezsensowna wypowiedź.

ocenił(a) film na 8
Betarius

A mnie się podobał, ciągle coś się działo. Może faktycznie nie było fajnych tekstów, przechodzących do codziennego slangu wyrażeń, zaskakujących akcji, ale rzadko kiedy tak jest w 4 częściach filmu. Nie mniej jednak filmik przynajmniej mnie się bardzo miło oglądało.

ocenił(a) film na 1
moris_summer

Tu nie chodzi o to że coś się ciągle działo, tylko działo się za dużo.
1 Jeszcze nie zdążyliśmy poznać postaci a już mamy problem Niezgadzający się Ojciec-córka.
2 Zanim ten wątek się rozkręci już zostają rozdzieleni
3 Reszta zdarzeń przechodzi nam tak szybko że nie da się za nimi nadążać
4 Dialogi wydają się recytowane w pośpiechu, nie wiem może każda z postaci zostawiła włączone żelazko w domu.
5 99% żartów jest okropnie oklepane.
6 Tak naprawdę jedyną rzeczą dla której warto oglądać film jest Skrat.