zgadzam sie z osobą powyżej:P . 4 była o wiele przyjemniejsza w oglądaniu i śmieszniejsza niż 2..
Nie chcę mówić, która lepsza, z racji, że w zeszłym tygodniu obejrzałam i czwóreczkę i później ponownie trójeczkę, a dwójki daaaaaawno, dawno nie :)
Musiałabym odświeżyć dwójkę, żeby się wypowiedzieć.
no powiem Ci że w moim odczuciu 2 jest słabsza od 3 czy nawet 4 : P . I zobaczysz że mamy racje jak obejrzysz 2 :)
zdecydowanie popieram że część 2 była najsłabsza ze wszystkich być może przez wzgląd na porzucenie tego rodzinnego klimatu z jedynki, który w trójce powraca a w czwartej części jest jeszcze silniejszy... ogólnie epoka lodowcowa to moja najukochańsza animacja komputerowa i moje wszelkie obawy po seansie 4 z dzieciakami zniknęły. Chcę tyle części ile dadzą radę wymyślić, bo świetni bohaterowie których mamy coraz więcej nie rozczarowują, plus znów mamy powrót głównego vicious'a który ma przejawy jako takiej inteligencji i posiada zdolność mowy :) Rudy, czy Rybcie z dwójki choć świetnie wyglądające i pasujące z designu na złe postaci, nie dają takich emocji jak finalny pojedynek z Tygrysami w jedynce czy z tą małpą w części czwartej :)
Osobiście pragnę powrotu Bucka z części 3 a i fajnie by było gdyby spotkali po latach dzieciaka którego ocalili nie sądzicie :) ?
Oooo, dzieciaka mogliby spotkać. To byłoby dobre zakończenie Epoki, żeby nie przedłużać w nieskończoność i nie robić telenoweli.
no też tak sądze że mogliby to dziecko spotkać ; P . a to że 5 powstanie myśle że jest jak najbardziej realne
No tak ale zależy też jaki bajka trzyma poziom.. Shreka zakończyli na części 4 a zarobiła sporo. Skoro ludzie chwalą część 4 Epoki to pewnie zrobią 5.. I jak też będzie trzymała taki sam poziom zrobią 6 i tak dalej... :)
Nie wiem czy plany się nie zmieniły ale domyślnie twórcy planowali 7 części ;) Więc teoretycznie jeszcze 3 kolejne przed nami. Ale wiadomo że nie ma kontynuacji jeśli nie ma widowni ;)
no nie wiadomo czy właśnie ma być kolejne części,więc wysyłam linka http://en.wikipedia.org/wiki/Ice_Age:_Continental_Drift
" the film became a huge box office success, with a worldwide gross of over $875 million."
a ponadto:
"John Leguizamo, the voice of Sid, said of the fifth installment in the Ice Age franchise: "It sounds like they’re working on something. So hopefully the answer is YES, but I cannot say for sure"
Więc kontynuacja na pewno będzie. Sądzę że nawet jeśli nie planowe 7 części, to 6 wypuszczą. Piątka musiałaby okazać się straszną kupą by nie próbowali szczęścia jeszcze raz :)
Tak ale nie martw się - takiej kasy nie odpuszczą i na pewno wyjdzie 5 :)
Gdzieś mi się obiło o uszy że ma być chyba pod koniec 2014/ początkiem 2015 tak w okresie Świąt BN. Ale nie pamiętam gdzie to czytałem więc nie chcę siać herezji :]
Ten obrazek - nie jestem pewien co do niego ;) 5 część na pewno będzie ale czcionka jest inna i to chwila roboty w programie graficznym więc może okazać się wypuchą ;)
w HFR oglądałem Hobbita i szczerze pisząc nie powaliła mnie ta wersja. Ciężko się oczy przyzwyczajały. Lepsza jak dla mnie zwykła 2D z napisami :) Oczywiście Epoka tylko z Sidem mówiącym głosem Pazury :D
Lubię wszystko co pirackie ;)
http://www.youtube.com/watch?v=AwXbG5PLxPc
:D
no 2d jak 2d ale ja bym chciała hfr 3d i tylko z guptą mówiącym głosem krzysztofa-plejawską szczerbińskim,ale lubię wszystko co pirackie jest podobne do lmfao sexy and i know it,żeby spotkać się naprawdę z nimi i z stadem bohaterów poniżej 0 i piracką załogę lub załogę piracką
"wszystko co pirackie jest podobne do lmfao sexy and i know it," -
chłopaki wytłumaczyli wprost że "żeby to był hit ukradliśmy ten pieprzony bit" :D Bit czyli podkład muzyczny jest zerżnięty właśnie z tamtego kawałka :) A ten kawałek ma tytuł "KRADZIONY BIT" :)
Mi z ostatniej części podobała się babcia Sida :)
Jeśli ma wyglądać tak jak 4 to mam nadzieję, że nie. Ja się rozczarowałem ostatnią "Epoką"