PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=568225}

Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów

Ice Age: Continental Drift
2012
6,8 109 tys. ocen
6,8 10 1 108819
6,1 30 krytyków
Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów
powrót do forum filmu Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów

Nudy. Poprzednie części wywoływały u mnie salwy śmiechu, a w tej części uśmiechnąłem się może dwa razy. Być może powodem jest wiek - wiadomo, że pomiędzy częściami jest kilka lat przerwy, człowiek dorasta. Oglądając film pod koniec myślałem "no kiedy koniec". Smutne :(

panratio

Człowieku, chyba zwariowałeś! Film był bezbłędny!!!!

kacper990

Nie zwariowałem, tylko wyraziłem swoją opinię po wizycie w kinie.

ocenił(a) film na 2
panratio

to była najgorsza część i najgorzej wydane pieniądze na kino w tym roku.

ocenił(a) film na 7
panratio

Trochę się z Tobą zgadzam - film momentami nudny. Wydaje mi się, że to przez to, że był za KRÓTKI ;(. Nim coś zaczęło się dziać, to już się skończyło. Były śmieszne momenty, ale... czuję niedosyt.

ocenił(a) film na 6
panratio

zgadzam się z tobą :(
może jak obejrzę jeszcze raz to się do niego przekonam

ocenił(a) film na 7
panratio

polecam żebyś obejrzał(ła) jeszcze raz nie chodzi mi że do kina jeszcze raz ale jak będzie gdzieś indziej dostępne. bo mażesz mieć tak jak ja że czasem za pierwszym razem się nie śmieje a potem już ze śmiechu nie wytrzymuje :D

ocenił(a) film na 8
panratio

Dla mnie jedna z lepszych części.3D bardzo dobre, humor trzymał poziom, dobrze wydane pieniądze.

panratio

panratio może dlatego ze jesteś drętwy koleś, ja byłem wczoraj w kinie na 3d i dla mnie bomba tyle śmiesznych tekstów w żadnej części nie było, a Sid rozwalał głupotą do tego doszła jeszcze babcia i koniec. Najlepsza część ze wszystkich a ty może jesteś za stary na takie komedie i nie rozumiałeś większości tekstów

panratio

Niestety muszę przyznać Ci rację. Jestem świeżo po seansie i trochę ubolewam nad tym, że w ogóle się wybrałam. Poszłam tylko dlatego, że chciał tego mój młodszy brat.
Mam podobne odczucia do Twoich. Uśmiechnęłam się kilka razy, ale nie ma mowy już o salwach śmiechu takich, jakie towarzyszyły mi na poprzednich. A 3D zrobione chyba głównie dla droższych biletów. Z drugiej strony mojemu bratu się podobało, zwłaszcza motyw wiewióra. To w końcu film dla dzieci, więc chyba o to chodziło. Jeśli on był zadowolony, to ja też. Może po prostu jestem już za stara na takie bajki. Tylko dlaczego wciąż potrafię się śmiać, oglądając poprzednie części?

ocenił(a) film na 3
Eldunari

Pierwszej części (szczerze przyznaję) mimo kilkakrotnych prób, nie byłam w stanie obejrzeć do końca. Dwójką i trójką byłam zachwycona, a czwórka mnie bardzo rozczarowała. Nuuudyyy..choc może rzeczywiście jest to film dla dzieci a nie dla osób w moim wieku. Fabuła jest zbyt oczywista i za bardzo moralizatorska. Obejrzałam do końca, ale to była strata czasu.

ocenił(a) film na 9
panratio

Widocznie byłeś w złym humorze. Ja też jak mam zły dzień, to jakoś nie mogę się zmusić do śmiechu oglądając nawet najlepszą komedię. A oglądając po raz drugi, dziwię się, jakim cudem mogłem się nie śmiać :D
Ale Epoka lodowcowa 4 była super.

ocenił(a) film na 9
Jaguar98

Tylko według mnie przesadzili trochę z tymi pogoniami.