PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=568225}

Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów

Ice Age: Continental Drift
2012
6,8 109 tys. ocen
6,8 10 1 108791
6,1 30 krytyków
Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów
powrót do forum filmu Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów

diego

ocenił(a) film na 10

ja uwielbiam diego a wy ????

ocenił(a) film na 8
krzyk3

No, Diego jest spoko.

ocenił(a) film na 6
Krepf

Szablozębnego z całej tej bandy lubię najbardziej.

użytkownik usunięty
krzyk3

Diego jest super.

krzyk3

Ja też :)

krzyk3

Cóż za inteligentna wymiana zdań.... Poziom niektórych rozmów na filmwebie jest po prostu tragiczny...

ocenił(a) film na 10
darkowski93m_2

Powiem ci tak wyraziłem swoje zdanie co do tego bo mam prawo. a jak ci coś przeszkadza nie odzywaj się nie pytany ok

krzyk3

Hahah, "nie odzywaj się nie pytany" ?? A tobie ktoś pytanie zadawał czy uwielbiasz Diego ? Hipokryta w najlepszym wydaniu...

ocenił(a) film na 10
darkowski93m_2

ale dałeś czadu rozśmieszyło mnie to nie chciałem nikogo urazić nie wiem jaki masz w ty cel że tobie to przeszkadza że lubimy Diego. czy uważasz mnie za kompletnego idiotę a ty chyba nie lubisz epoki lodowcowej

darkowski93m_2

no i co z tego, pytanie było czy lubimy, więc odpowiada się tak, albo nie, nie ma obowiązku uzasadnienia odpowiedzi na pytanie, jeśli chcesz byc tak elokwentny, to odpowiedz na pytanie i posłuż się górnolotnymi argumentami. pff

krzyk3

też lubię :)

ocenił(a) film na 10
Eryniae

no i to rozumiem a szykujesz się na mrocznego rycerza powstaje który zagra Christian bale bo ja tak i na inne filmy w 2013 he he

użytkownik usunięty
krzyk3

Ja też lubię Diego

krzyk3

Czy lubię Diego? Tak, uwielbiam jego xD

ocenił(a) film na 9
krzyk3

Diego jest najlepszy xD

ocenił(a) film na 10
mycha2293

no tak zgodzę się z tobą a jakie lubisz filmy ja batman początek transformers

ocenił(a) film na 9
krzyk3

ja zostaje jednak przy klasykach i filmach retro, co nie znaczy że nie oglądam innych ;)

ocenił(a) film na 10
mycha2293

oczywiście zgodzę sie z tobą a wybierasz się na epokę lodowcową

ocenił(a) film na 10
mycha2293

a oglądałaś zaplątani bajka z Disneya a bajki z Disneya asa piękne prawda ??

ocenił(a) film na 9
krzyk3

wybieram się , to oczywiste, nie przepuszczę takiej produkcji :) Zaplatani ogladałam równiez, jak wieksześć bajek Disney :) te bajki przynajmniej pozostają na poziomie dobrego kina które jest produkowane z myslą równiez o dzieciach , bez zbedych przemocy itd, a teraz ciężko takie znaleźć :)

ocenił(a) film na 10
mycha2293

ja wracam często do króla lwa Lubie oglądać bajki he he a mam pytanie nie przeszkadza ci to ze mam 24 lat i oglądam bajki