Cóż za inteligentna wymiana zdań.... Poziom niektórych rozmów na filmwebie jest po prostu tragiczny...
Powiem ci tak wyraziłem swoje zdanie co do tego bo mam prawo. a jak ci coś przeszkadza nie odzywaj się nie pytany ok
Hahah, "nie odzywaj się nie pytany" ?? A tobie ktoś pytanie zadawał czy uwielbiasz Diego ? Hipokryta w najlepszym wydaniu...
ale dałeś czadu rozśmieszyło mnie to nie chciałem nikogo urazić nie wiem jaki masz w ty cel że tobie to przeszkadza że lubimy Diego. czy uważasz mnie za kompletnego idiotę a ty chyba nie lubisz epoki lodowcowej
no i co z tego, pytanie było czy lubimy, więc odpowiada się tak, albo nie, nie ma obowiązku uzasadnienia odpowiedzi na pytanie, jeśli chcesz byc tak elokwentny, to odpowiedz na pytanie i posłuż się górnolotnymi argumentami. pff
no i to rozumiem a szykujesz się na mrocznego rycerza powstaje który zagra Christian bale bo ja tak i na inne filmy w 2013 he he
ja zostaje jednak przy klasykach i filmach retro, co nie znaczy że nie oglądam innych ;)
wybieram się , to oczywiste, nie przepuszczę takiej produkcji :) Zaplatani ogladałam równiez, jak wieksześć bajek Disney :) te bajki przynajmniej pozostają na poziomie dobrego kina które jest produkowane z myslą równiez o dzieciach , bez zbedych przemocy itd, a teraz ciężko takie znaleźć :)