Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów

Ice Age: Continental Drift
2012
6,8 109 tys. ocen
6,8 10 1 109079
6,1 20 krytyków
Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów
powrót do forum filmu Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów
ocenił(a) film na 7
BigDadddy

Sid trafi do Afryki, Maniek do Europy, a Diego do Azji ;p

użytkownik usunięty
no_bo_co

Ciekawy pomysł ;p
Ale niestety jak dotąd nic nie przebiło pierwszej części.

ocenił(a) film na 7

Według mnie przebiło....druga i trzecia część.
Nie moge się doczekać czwartej ;)

użytkownik usunięty
Vebi

No Mamut-idiotka i jej dwaj bracia raczej byli wepchnięci na siłę a sam "Odwilż" był bez pomysłu...
Ale jestem ciekawy co ma być z tą częścią, słyszałem o zamrożeniu się głównych bohaterów aż do czasów nowożytnych a tutaj mamy wędrówkę kontynentów...

ocenił(a) film na 9

Ja sądzę ,że chodzi o to iż nasza kochana ekipa spotka swoich kuzynów / odpowiedników z innych kontynentów maniek słonia Sid innego leniwca a Diego lwa czy coś takiego.
Ja się zgadzam z powyższą wypowiedzią , jedynka miała to coś , 2 ostatnie części były śmieszne ale dla mnie pierwsza część to majstersztyk no i ten wspaniały dubbing Sida przez Pazure ,mistrzostwo , moja ukochana animacja :D
Bless

kakakamil

mam nadzieje że będzie o tym jak to nasi bohaterowie obudzą sie w naszych czasach:D

ocenił(a) film na 7
jestemtwoimojcem

Mnie też podoba się ten pomysł mogli by też dodać nową postać z naszych czasów....hmmm to by było ciekawe

Vebi

Wędrówka kontynentów?! Nie mogę się doczekać! xD Uwielbiam takie klimaty:D

ocenił(a) film na 7
Antyoksydantka

Ja nie uwielbiam, ja.......KOCHAM taki klimaty
mam nadzieje, że uśmieje się tak samo jak na trzeciej części albo i lepiej
;D

Vebi

hm... no to ja też kocham ;DD sam pomysł ciekawy, no bo co mogliby jeszcze wymyslic...?;) chyba nie bylyby to bardziej interesujace wątki..
;<

kakakamil

Nadużywasz trochę, chłopie. Moim zdaniem Epoka 2 była najfajniejcha

kakakamil

ja sądzę że Diego odnajdzie inne stado tygrysów szablozębnych Maniek i Ela zostali by roadzieleni sid i diego zostali by Mańkiem a ta mała i oposy z ela , i na końcu odnaleźli by się z pomocą innych tygrysów.

ocenił(a) film na 8
Vebi

Dokładnie, popieram:)

ocenił(a) film na 7

Wszystkie fajne ale dwójka najlepsza a jedynka najlepsiejsza :)

przemo8998

Kto odlicza dni, bo ja tak :D