Według mnie przebiło....druga i trzecia część.
Nie moge się doczekać czwartej ;)
No Mamut-idiotka i jej dwaj bracia raczej byli wepchnięci na siłę a sam "Odwilż" był bez pomysłu...
Ale jestem ciekawy co ma być z tą częścią, słyszałem o zamrożeniu się głównych bohaterów aż do czasów nowożytnych a tutaj mamy wędrówkę kontynentów...
Ja sądzę ,że chodzi o to iż nasza kochana ekipa spotka swoich kuzynów / odpowiedników z innych kontynentów maniek słonia Sid innego leniwca a Diego lwa czy coś takiego.
Ja się zgadzam z powyższą wypowiedzią , jedynka miała to coś , 2 ostatnie części były śmieszne ale dla mnie pierwsza część to majstersztyk no i ten wspaniały dubbing Sida przez Pazure ,mistrzostwo , moja ukochana animacja :D
Bless
Mnie też podoba się ten pomysł mogli by też dodać nową postać z naszych czasów....hmmm to by było ciekawe
Ja nie uwielbiam, ja.......KOCHAM taki klimaty
mam nadzieje, że uśmieje się tak samo jak na trzeciej części albo i lepiej
;D
hm... no to ja też kocham ;DD sam pomysł ciekawy, no bo co mogliby jeszcze wymyslic...?;) chyba nie bylyby to bardziej interesujace wątki..
;<
ja sądzę że Diego odnajdzie inne stado tygrysów szablozębnych Maniek i Ela zostali by roadzieleni sid i diego zostali by Mańkiem a ta mała i oposy z ela , i na końcu odnaleźli by się z pomocą innych tygrysów.