AKCJA DZIEJE SIE W "PODAJ DATE" MASZ CZIPY, MOŻESZ SIE KLONOWAĆ, PODRÓŻOWAĆ W CZASIE... ALE I TAK NA LEWO I PRAWO KOMUNISTYCZNE BLOKI I OGÓLNY PRL, BO BUDŻET TEGO FILMU TO 1% Z BUDŻETU TYPOWEGO FILMU SCFI NA ZACHODZIE - ALE NAPISZĄ OCZYWIŚCIE, ŻE O TO IM CHODZIŁO HEH TAKI KONCEPT YHM;)) Tak samo było z tym pierwszym polskim serialem na netflixie z Musiałem xd Przecież wybuch samochodu (ten co w trailerze jest) wygląda jakby to jakiś gimbus w ps obrobił. Co do serialu to nie mam zamiaru obejrzeć - patrząc na komentarze to raczej ostra sraka
Tak, zobacz sobie terminatora lub robocopa, jak niby jest widziana przyszłość, którą juz przezylimy. Są jakieś laserowe miotacze i terminatory?:)
Czarne lustro tez bylo w przyszłości i nie bylo futurystycznej scenografii.
Po trzecie erotica 2022 to może sugeruje datę.
W filmach sf najbardziej futurystyczne powinny byc zmiany klimatu, które zachodzą szybciej niż innowacyjność w zyciu.
Co Ty napisales? Mi chodzilo o to, ze my robimy filmy scfi dla biedakow. Niby scfi, ale totalny prl, bo nikt na taki syf siana nie chcial wylozyc - to nie byl ZaBiEg dla kLimAtu. Jeszcze wyskakujesz z terminatorem, ktory jest o robotach z jakiejs X planety, ktore przylecialy na ziemie w terazniejszosci.