Obejrzałem film, usiadłem i zastanawiałem się "o czym to było"? Rola Meryl Streep była chyba tylko po to, żeby przyciągnąć ludzi na plakatach i zapowiedziach, co z tymi trzema kobietami...? Co z bohaterką graną przez Hilary Swank - czy naprawdę musiała TO zrobić, naprawdę nie wiem co film miał przekazać. Daję co prawda 6 ale za grę aktorską - Tommy Lee Jones gra wspaniale, Hilary Swank zresztą również.
opis filmu ''nastoletni wilczek'' (co za spedalony tytuł gejozo) przez tego imbecyla - ''Bardzo ciepło wspominam czas spędzony przed telewizorem'' - co za ciepła ciota do kwadratu. ''uwielbiam takie historie o nastolatkach'' - nie dziwię się że uwielbiasz filmy o nastoletnich chłopcach gejuchu,. ''ma ochotę się z nim zakolegować. Spędzać z nim czas'' lubisz spędzać czas z nastoletnimi chłopcami gejuchu niemyty? i ocena 7/10 co za umysłowe dno.
a któż inny by się tak zachwycał nastoletnim wilczkiem jak nie taka gejoza do kwadratu jak ty ? pięknie cię rozgryzłem i widzę że zabolało.
wcześniej przyznał się że jest typowym trollem i wysysa gówno z mojej dupy, teraz że jeszcze wieśniakiem, co jeszcze karykaturo człowieka?
ty się ośmieszasz an cały świat twierdząc że ssiesz ludzi przez internet, hahaha długo nad tym myślałeś ćwoku ze wsi?
szkoda że mieszkasz sam na polu i z braku znajomych musisz trollować po internecie, naprawdę mi ciebie szkoda i żal. wolałbym żebyś wyszedł z domu raz na parę tygodni.
szkoda że mieszkasz sam na polu i z braku znajomych musisz trollować po internecie, naprawdę mi ciebie szkoda i żal. wolałbym żebyś wyszedł z domu raz na parę tygodni.