PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=836119}
6,0 51 tys. ocen
6,0 10 1 50588
5,9 57 krytyków
Eternals
powrót do forum filmu Eternals

Co sądzicie o tych wszystkich teoriach z którymi film eternals czerpie pełnymi garściami, jak np. To że ludzi są hodowani bo jakieś istoty czerpią energię z naszych emocji (ewidentne nawiązanie w filmie), teraz, wybuchł dziwny wulkan w Hiszpanii który emituje fale grawitacyjne, w filmie pokazano że z wulkanu narodzi się ten potwór, chociaż pewnie jak go kręcono to nie wiedzieli że wybuchnie (a może wiedzieli?), filmy marvela poruszają dużo tematu o depopulacji żeby ratować świat (czasy thanosa), ekologizm, dużo w filmach jest tzw lewackiej propogandy, która wydaje się być wbrew ludzkiej logice, jak uważacie są teorie że ludzie w Hollywood i władcy świata czcza lucyfera czy diabła, czymkolwiek on jest, jak myślicie czy oni wiedzą coś więcej, i chcą nam to pokazać w filmach czy porostu to czysta propaganda a może ktoś im to. Nakazuje?

ocenił(a) film na 9
diouf89

Myślę, że zapomniałeś wziąć leki.

Mlodzik91

Spoko spodziewam się też takich dużo wnoszacych do dyskusji inteligentnych komentarzy, ale zastanów się czy aby ten świat jest taki jak wpajano nam od małego, bo ostatnimi czasy ewidentnie widać że coś tu jest nie tak,

diouf89

A może to jednak z tobą jest coś nie tak, pomyślałeś o tym?

Puchy11

Pewnie ze pomyślałem, zawsze biorę wszystkie możliwe ooche kiedy nad czymś rozmyślam, nie przyjmuje nigdy niczego za pewnik nawrt jak mi to od małego włączają dlatego powstał ten wątek