Evangelion 1.01: (Nie) jesteś sam

Evangelion Shin Gekijōban: Jo
2007
7,4 4,6 tys. ocen
7,4 10 1 4618
6,7 3 krytyków
Evangelion 1.01: (Nie) jesteś sam
powrót do forum filmu Evangelion 1.01: (Nie) jesteś sam

Hip hip, hurra, doczekaliśmy się premiery? Znając życie, Polaczki będą zmuszeni zassać film z sieci -_-

użytkownik usunięty
Prosiaq

Szczerze ? Mnie to tam nie obchodzi czy obejrzę go na komputerze czy w kinie (chociaż w kinie byłoby lepiej ale obawiałbym się czy Polacy chcieliby dubingować Evę) chcę tylko już obejrzeć ten film. Czekam nań od chwili w której usłyszałem że w ogóle ten film będzie :] A w styczniu już premiera drugiego filmu ! Co za emocje :]

Chryste - polski dubbing potrafi zniszczyć wszystko, nawet Evangelion by nie przetrwał. W sumie racja, bo i tak wszystkie party NGE oglądałem na komputerze, a na Rebuilda czekam tyle samo, co i Ty ^^. Bodajże w lipcu się dowiedziałem, akurat w dzień moich urodzin.

Przyznam się szczerze, że na drugi film czekam bardziej niż na pierwszy. Bo w 1.0 nie ma Asuki ;]

użytkownik usunięty
Prosiaq

Heh racja :P Evangelion bez Asuki to nie Evangelion :) Ciekawe czy jej wygląd w filmie 2.0 się zmieni... Mam nadzieję że nie !

ocenił(a) film na 9
Prosiaq

A tutaj mamy pierwsze dwie recenzje po angielsku. Dla leniuchów i nie znających Angielskiego powiem tylko, że jest średnio-entuzjastyczna, a druga wcale.
http://heiseidemocracy.com/2007/09/01/movie-review-evangelion-shin-gekijouban-jo -evangelion-10-you-are-not-alone/

Hotaru

Zbyt optymistycznie to człowieka nie nastraja, ale... Nie ma co sądzić filmu, dopóki myśmy go nie obejrzeli ;].
Ktoś wie, kiedy będzie edycja DVD albo coś w tym klimacie? Nie oszukujmy, będziemy zmuszeni zassać film z sieci. Mnie nie będzie stać na sprowadzenie sobie tego z zagranicy.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem