Ewolucja planety małp

Dawn of the Planet of the Apes
2014
7,0 93 tys. ocen
7,0 10 1 92965
7,1 41 krytyków
Ewolucja planety małp
powrót do forum filmu Ewolucja planety małp

Można obejrzeć, ale szczerze mówiąc to nic specjalnego. Zaczyna się ciekawie, ale mniej więcej od
połowy, film staje sie co raz bardziej przewidywalny i z każdą minutą tracimy zainteresowanie.
Jako rozrywka na dużym ekranie się sprawdzi. Po czym można wyjść i spokojnie o nim zapomnieć. 6/10

Locter

Popieram. Jeśli ktoś jest fanem serii to na pewno będzie zadowolony. Ja osobiście film w kinie obejrzałem, był niezły ale pewnie za miesiąc nie będę połowy już pamiętał.

Locter

:) Rozumiem twoją opinie, czasami jak się zastanowić to jest trochę przewidywalny :) Ale mi się podobał na tyle, żeby być na 2 miejscu moich ulubionych filmów w ogóle, ale to tylko moje zdanie :) Taki mój gust :)

ocenił(a) film na 8
Sporeczek

Nie jest to arcydzieło, nie jest to film akcji (co wiadomo o tej serii nie od dziś) i jest odrobinę przewidywalny, to prawda. Jest to jednak moim zdaniem mądry film (nie mylić z inteligentnym) i porównując go do współczesnych blockbusterów jedno można powiedzieć na pewno: ważniejsza jest w nim treść od formy (choć dobrze ze sobą współgrają).

ocenił(a) film na 8
Locter

Mimo gorszych momentów to świetny reboot serii, szczególnie po Planet of the Apes 2001 która była kompletną tragedią

ocenił(a) film na 5
Locter

Film nawet nawet , moim zdaniem lepszy od poprzedniej wersji ;p