Można obejrzeć, ale szczerze mówiąc to nic specjalnego. Zaczyna się ciekawie, ale mniej więcej od
połowy, film staje sie co raz bardziej przewidywalny i z każdą minutą tracimy zainteresowanie.
Jako rozrywka na dużym ekranie się sprawdzi. Po czym można wyjść i spokojnie o nim zapomnieć. 6/10
Popieram. Jeśli ktoś jest fanem serii to na pewno będzie zadowolony. Ja osobiście film w kinie obejrzałem, był niezły ale pewnie za miesiąc nie będę połowy już pamiętał.
:) Rozumiem twoją opinie, czasami jak się zastanowić to jest trochę przewidywalny :) Ale mi się podobał na tyle, żeby być na 2 miejscu moich ulubionych filmów w ogóle, ale to tylko moje zdanie :) Taki mój gust :)
Nie jest to arcydzieło, nie jest to film akcji (co wiadomo o tej serii nie od dziś) i jest odrobinę przewidywalny, to prawda. Jest to jednak moim zdaniem mądry film (nie mylić z inteligentnym) i porównując go do współczesnych blockbusterów jedno można powiedzieć na pewno: ważniejsza jest w nim treść od formy (choć dobrze ze sobą współgrają).
Mimo gorszych momentów to świetny reboot serii, szczególnie po Planet of the Apes 2001 która była kompletną tragedią