Ewolucja planety małp

Dawn of the Planet of the Apes
2014
7,0 93 tys. ocen
7,0 10 1 92953
7,1 41 krytyków
Ewolucja planety małp
powrót do forum filmu Ewolucja planety małp

czekałem na ten film gdyż pierwsza część mnie urzekła, była i jest to bardzo dobrą produkcją. Tu natomiast fabuła nie porywa widza, często film jest tak nudny, że nie przynosi żadnej frajdy. Nie tego oczekiwałem

ocena 6/10

ocenił(a) film na 9
peeszet

Absolutnie się nie zgodzę. Film porywa od pierwszej minuty do ostatniej. Aktorstwo jest dobrym poziomie tak samo jako oprawa audio wizualna. Natomiast scenariusz to już wyższa liga:) coś pięknego. Oglądanie Cezara z jakimi wyzwaniami musi się zmierzyć jako ojciec i przywódca oraz jaką drogę musi przebyć, żeby zrozumieć czy kieruje nim serce czy rozum. To zostanie w pamięci na bardzo długo. Gorąco polecam ten film:)

Abdul

Popieram. Ścisła czołówka filmów tego roku.

ocenił(a) film na 2
Abdul

płacą wam za pisanie tych bzdur o wyzwaniach Cezara i wyborze między sercem i rozumem? bo już któryś raz czytam identyczną frazę, zamiast odniesienia do rzeczowych argumentów takich jak wymienione przez autora pierwszego komentarza: "fabuła nie porywa widza, często film jest tak nudny, że nie przynosi żadnej frajdy"

ocenił(a) film na 3
peeszet

Zgadzam się, film za bardzo się ciągnie, momentami miałam ochotę wyłączyć. I mnóstwo denerwujących scen, jak to wszystko rozwija się w złym kierunku. Nie polecam.

ocenił(a) film na 6
peeszet

Dokładnie to chciałem napisać. Zawiodłem się w porównaniu do pierwszej cześci słabiutko 5/10,

ocenił(a) film na 6
peeszet

Tak samo uważam. Pierwsza część była świetna. W drugiej częśći fabuła była banalna. Ale postaci Cesara i Kobe uratowały produkcje.