czekałem na ten film gdyż pierwsza część mnie urzekła, była i jest to bardzo dobrą produkcją. Tu natomiast fabuła nie porywa widza, często film jest tak nudny, że nie przynosi żadnej frajdy. Nie tego oczekiwałem
ocena 6/10
Absolutnie się nie zgodzę. Film porywa od pierwszej minuty do ostatniej. Aktorstwo jest dobrym poziomie tak samo jako oprawa audio wizualna. Natomiast scenariusz to już wyższa liga:) coś pięknego. Oglądanie Cezara z jakimi wyzwaniami musi się zmierzyć jako ojciec i przywódca oraz jaką drogę musi przebyć, żeby zrozumieć czy kieruje nim serce czy rozum. To zostanie w pamięci na bardzo długo. Gorąco polecam ten film:)
płacą wam za pisanie tych bzdur o wyzwaniach Cezara i wyborze między sercem i rozumem? bo już któryś raz czytam identyczną frazę, zamiast odniesienia do rzeczowych argumentów takich jak wymienione przez autora pierwszego komentarza: "fabuła nie porywa widza, często film jest tak nudny, że nie przynosi żadnej frajdy"
Zgadzam się, film za bardzo się ciągnie, momentami miałam ochotę wyłączyć. I mnóstwo denerwujących scen, jak to wszystko rozwija się w złym kierunku. Nie polecam.
Dokładnie to chciałem napisać. Zawiodłem się w porównaniu do pierwszej cześci słabiutko 5/10,