Film świetny, bardzo przyjemnie się oglądało. Jednak strasznie mnie raziło, że małpom nie kończy się amunicja. Biegną i walą na oślep ogniem ciągłym. Przecież takie karabiny maszynowe wypluwają cały magazynek pewnie w jakieś 3 sekundy, a małpy prują ostro, jakby magazynki były bez dna. Koba ze swojego karabinu to wystrzelił pewnie z tysiąc pocisków, a nie było nigdzie sceny zmiany magazynka. To akurat dobrze, bo małpy pewnie nie wiedzą jak zmieniać magazynek, ale liczyłem na to że po chwili broń się wystrzela i stanie się bezużyteczna. Strasznie głupie to było. Ale po za tym nie mam uwag, bardzo dobry film.
a ja mam jedną, rzeczywiście ale nie tylko liczba kul była bez zmian liczba małp również.W starciu z ludzmi wiele małp poległo mimo to pod koniec było ich strasznie dużo nawet miałam wrażenie że więcej niż na początku.
chyba samice i młode.Nie o to mi chodzi na początku jak pokazywali ich wioskę z samicami i młodymi było mniej małp.A potem był pożar , małpy zgineły podczas ataku a nadal było ich strasznie dużo