Ewolucja planety małp

Dawn of the Planet of the Apes
2014
7,0 93 tys. ocen
7,0 10 1 92965
7,1 41 krytyków
Ewolucja planety małp
powrót do forum filmu Ewolucja planety małp

Film świetny, bardzo przyjemnie się oglądało. Jednak strasznie mnie raziło, że małpom nie kończy się amunicja. Biegną i walą na oślep ogniem ciągłym. Przecież takie karabiny maszynowe wypluwają cały magazynek pewnie w jakieś 3 sekundy, a małpy prują ostro, jakby magazynki były bez dna. Koba ze swojego karabinu to wystrzelił pewnie z tysiąc pocisków, a nie było nigdzie sceny zmiany magazynka. To akurat dobrze, bo małpy pewnie nie wiedzą jak zmieniać magazynek, ale liczyłem na to że po chwili broń się wystrzela i stanie się bezużyteczna. Strasznie głupie to było. Ale po za tym nie mam uwag, bardzo dobry film.

Peter_1987

a ja mam jedną, rzeczywiście ale nie tylko liczba kul była bez zmian liczba małp również.W starciu z ludzmi wiele małp poległo mimo to pod koniec było ich strasznie dużo nawet miałam wrażenie że więcej niż na początku.

ocenił(a) film na 8
nicca23

bo na końcu sprowadzili z lasu kobiety i dzieci.

Peter_1987

chyba samice i młode.Nie o to mi chodzi na początku jak pokazywali ich wioskę z samicami i młodymi było mniej małp.A potem był pożar , małpy zgineły podczas ataku a nadal było ich strasznie dużo

Peter_1987

noo też właśnie jak widziałem, że te małpy biegną na tę bramę to tylko czekałem, aż im te magazynki się skończą, a tu o tym nie pomyśleli...