PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644064}

Ewolucja planety małp

Dawn of the Planet of the Apes
2014
7,0 92 tys. ocen
7,0 10 1 92288
6,9 56 krytyków
Ewolucja planety małp
powrót do forum filmu Ewolucja planety małp
ocenił(a) film na 8
Mothyff

Dużo efektów nie ma w 3D, przynajmniej ja nie widziałem, a momentami nie było wiadomo o co chodzi w scenach bardziej dynamicznych.

ocenił(a) film na 10
Mothyff

2D wystarczy. Byłam na nim i jestem w pełni usatysfakcjonowana. Nie sądzę by się dużo straciło bez 3D.

ocenił(a) film na 8
Mothyff

prawda, 2D zupełnie wystarczy, sam film bardzo dobry.

ocenił(a) film na 7
Mothyff

ja byłem na 4D i bomba polecam

ocenił(a) film na 9
Mothyff

Na przyszłość przy takich pytaniach pamiętaj żeby podać jaka technologia jest tego 3D. Są różne, każda jest inna i mają one różną jakość. To co fajnie wygląda w jednej, będzie źle wyglądało w drugiej.

DonDominik

ok, generalnie chodziło mi o ilość efektów, bo kilka razy wydałem kasę na 3d a w filmie były może ze 2 ujęcia w technologii 3d, co innego np 'grawitacja' tam znowu było mnóstwo takich momentów.

ocenił(a) film na 7
Mothyff

w Niesamowitym Spider Manie 2,Transformersach 4 były efekty 3D

Mati_1916legia

a to nie wiem, bo taką bezmózgą papkę omijam dalekim łukiem.

ocenił(a) film na 7
Mothyff

filmy z efektami 3D to wyjątek,ale w IMAX najlepszy

Mati_1916legia

może nie tyle wyjątek co naciąganie kasy od dzieci bo niby 3D a w filmie 2 razy coś poleci i to by było na tyle 3D hehe

ocenił(a) film na 7
Mothyff

po zwiastunach wydaje się,że będzie dobry w 3D w poniektórych to się udaje,ale w pozostałych nie

ocenił(a) film na 7
Mati_1916legia

w IMAX 3D jest najlepsze

ocenił(a) film na 8
Mothyff

Byłam wczoraj w kinie na tym filmie i z całą pewnością mogę powiedzieć, że film nie został zrobiony pod 3D, bo jest tam mało tego typu efektów, więc w zupełności wystarczy 2D.

motylek2402

a no czyli kolejny wyłudzacz kasy od dzieci pod 3D

ocenił(a) film na 8
Mothyff

Jeden z tych filmów, które nie zostały zrobione z myślą o 3D. Efekt nie powala ani nie przeszkadza. Równie dobrze mogłem iść na 2D ale jeśli jest taka możliwość to dopłacam żeby oglądnąć film w całej krasie.

Mothyff

3D tak w wymiarze ogólnym nie ma sensu ...To zwykła ściema by wyciągnąć trochę kasy.

Mothyff

Chodzenie na filmy 3D w ogóle nie ma sensu. Poczekaj na 6D.

Wina_Woltera

ma sens jeśli są efekty 3d a nie w całym filmie 2-3 takie efekty żeby wydębić kasę....

Mothyff

Nigdy nie ma sensu. 3D jest dla lamusów ;]

Wina_Woltera

nie powiem, bo np Grawitacja w 3d to było coś, prawie cały film w 3d - jedyny który tak mnie zaskoczył w tym formacie.