Dużo efektów nie ma w 3D, przynajmniej ja nie widziałem, a momentami nie było wiadomo o co chodzi w scenach bardziej dynamicznych.
2D wystarczy. Byłam na nim i jestem w pełni usatysfakcjonowana. Nie sądzę by się dużo straciło bez 3D.
Na przyszłość przy takich pytaniach pamiętaj żeby podać jaka technologia jest tego 3D. Są różne, każda jest inna i mają one różną jakość. To co fajnie wygląda w jednej, będzie źle wyglądało w drugiej.
ok, generalnie chodziło mi o ilość efektów, bo kilka razy wydałem kasę na 3d a w filmie były może ze 2 ujęcia w technologii 3d, co innego np 'grawitacja' tam znowu było mnóstwo takich momentów.
może nie tyle wyjątek co naciąganie kasy od dzieci bo niby 3D a w filmie 2 razy coś poleci i to by było na tyle 3D hehe
po zwiastunach wydaje się,że będzie dobry w 3D w poniektórych to się udaje,ale w pozostałych nie
Byłam wczoraj w kinie na tym filmie i z całą pewnością mogę powiedzieć, że film nie został zrobiony pod 3D, bo jest tam mało tego typu efektów, więc w zupełności wystarczy 2D.
Jeden z tych filmów, które nie zostały zrobione z myślą o 3D. Efekt nie powala ani nie przeszkadza. Równie dobrze mogłem iść na 2D ale jeśli jest taka możliwość to dopłacam żeby oglądnąć film w całej krasie.