Faceci od kuchni

Comme un chef
2012
6,4 21 tys. ocen
6,4 10 1 21497
5,4 10 krytyków
Faceci od kuchni
powrót do forum filmu Faceci od kuchni

Nic specjalnego

ocenił(a) film na 5

Po "Nietykalnych" wzrósł mój apetyt na kino francuskie. Niestety "Faceci od kuchni" mnie zawiedli:(. Niby to lekka kulinarna komedyjka, ale ani nie zgłodniałam na tym filmie, ani właściwie mnie nie rozbawił. Nawet miejscami przynudzał. Zawiódł też Jean Reno.

ocenił(a) film na 3
bogafw

Film podobał mi się do chwili pojawienia wątku z żywnością monekularną. Działania bohaterów (ściągnięcie zdziwaczałego eksperta, obecność w restauracji konkurenta) były absurdalne. Zakończenie filmu było dziecinne, spodziewałem się czegoś poruszającego. Nawet scena po napisach końcowych (mimo wszystko warto na nich zostać) była denna.

ocenił(a) film na 7
urodzonywmarcu89

z ciekawości, co było po napisach?

ocenił(a) film na 3
kadehti

Jakiś mężczyzna (chyba ów ekspert) goni gęś nad stawem. Scena trwa ok. 20 sekund.

ocenił(a) film na 3
bogafw

Jak dla mnie film bardzo infantylny i naiwny. Tak bardzo, że aż niestrawny. A do genialnych "Nietykalnych" dzielą go całe lata świetlne. Zaledwie jedną scenę można uznać za śmiesznawą (tj rozmowę przez telefon z narzeczoną). Rozczarowałem się tak dalece, iż zaczynam wręcz żałować, że nie wybrałem się choćby na "Magic Mike". Lepiej by już było oglądać męskie pośladki ;)

ocenił(a) film na 5
robinson777

Eee "Magic Mike" też nie taki specjalny. Chyba że rzeczywiście jesteś fanem męskich pośladków ;)