PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=115165}

Fahrenheit 9.11

Fahrenheit 9/11
2004
6,4 11 tys. ocen
6,4 10 1 11310
5,9 21 krytyków
Fahrenheit 9.11
powrót do forum filmu Fahrenheit 9.11

Czy może mi ktos powiedzieć, skąd można ściągnać ten film?, bo szukałem na DC++ i Bittorencie i niema.

użytkownik usunięty
ducken

niestety nie mozna go sciagnac. Filmy mozna tylko kupowac i to oryginalne!
A JUZ NA PEWNO NIE MOZNA SCIAGNAC TEGO ZE STRONY WWW.SUPRNOVA.ORG :)

mozna mozna już jest :) tylko jakość nędzna a i napisów jueszcze nie widzialem....

chcialam tylko niedyskretnie zapytac JAK tam sie sciaga filmy?wyskakuje mi jakis plik o dziwnym rozszerzeniu,mój komp go nie czyta..

chcialam tylko niedyskretnie zapytac JAK tam sie sciaga filmy?wyskakuje mi jakis plik o dziwnym rozszerzeniu,mój komp go nie czyta..

ocenił(a) film na 4
basia89

W torrentach sciagasz maly plik ktory otwierasz klientem np. TorrentStrom, Azerus...

ducken

Musze sie zgodzic z poprzednikiem....filmow niemozna sciagac bo to nielegalne!!!Dlatego nie sciagaj go przez eMule'a bo tam jest!!!!!

użytkownik usunięty
Pinhead

Niemożna go także ściągać z dc ani z edonkey ani z torrenta ani z żadnego p2p bo tam właście sie znajdują

użytkownik usunięty
ducken

ftp://movies:movies@212.181.25.168/en-us/Fahrenheit.911.SVCD-TS.Centropy.DIVX_Xt ech/Fahrenheit.911.SVCD-TS.Centropy.DIVX_Xtech.avi

Z TEGO FTPA TEZ NA PEWNO NIE SCIAGNIESZ FILMU Z ZAWROTNA PREDKOSCIA 100 kb/s :P

:D enjoy ;p

dobrze ze podales ftp z ktorym naprawde nie mozna sie polaczyc :/