PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5532}

Fan

The Fan
1996
7,1 28 tys. ocen
7,1 10 1 27629
6,2 20 krytyków
Fan
powrót do forum filmu Fan

de niro

ocenił(a) film na 8

kasuje wszystkich. w rolach w ktorych wciela sie w psycholi po prostu nie ma konkurencji :D

black_bastard

Tylko się za bardzo nie podnieć tym, że masz niby rację. Wszystko co powinieneś wiedzieć masz na poczcie. Peace.

ocenił(a) film na 10
adeck92

to wszystko co dostałem od ciebie na poczcie znaczy tyle co nic, chłopcze.

black_bastard

Smutne, ale będzie ci musiało wystarczyć, chłopcze.

ocenił(a) film na 10
adeck92

naprwde badz w koncu oryginalny, wymysl cos wlasnego, ale może problemy z mysleniem wystepuja co.

black_bastard

Spójrz może najpierw na siebie. W ogóle masz jakiś problem człowieku - nie możesz zaakceptować, że nie wszystkim podoba się twój ulubiony film. Naprawdę żenujące pseudo oryginalny nołnejmie... Dyskusję już z tobą zakończyłem. Dobranoc.

ocenił(a) film na 10
adeck92

hahah i jeszcze sie przyczepiłeś mojego niku, no to juz naprawde swiadczy o twoim pustym deklu.

Orest_Lenczyk

Hauer w "The Hitcher" i Hopper w "Blue Velvet" psychopaci prze wielkie P.

użytkownik usunięty
Orest_Lenczyk

Racja jest świetny w rolach psycholi

ocenił(a) film na 8
Orest_Lenczyk

De Niro w Taxi Driver i The King of Comedy - mistrzostwo.

orkosky

racja!!

Orest_Lenczyk

oczywiście, że nie ma konkurencji!!!!!! zagrał wielu psycholi i w każdej roli jest bezkonkurencyjny!!! Śmieszą mnie komentarze, gdzie jest napisane, że taki, czy taki ....itd aktor jest lepszy. Nie nie ma lepszego!!! Ci inni aktorzy zagrali tylko jedną taką rolę a de Niro ma na swoim koncie wiele takich ról!! Jego twarz, mimika..... mistrzostwo świata!!!!!

użytkownik usunięty
Orest_Lenczyk

Christian Bale też nieźle psychola gra.

Bale gra świetnie każdą rolę. De Niro tak samo, choć mógłby odpuścić sobie granie w czym popadnie w ostatnim czasie.

ocenił(a) film na 7
Orest_Lenczyk

Sam Rockwell....

ocenił(a) film na 8
Orest_Lenczyk

Z prawdziwą przyjemnością obejrzałem film z okresu świetności Roberta. Gaże, jakie otrzymywał w tamtych czasach, przyzwyczaiły go do życia w luksusie a może i ponad stan i kiedy forsy (pieniądze tak szybko się rozpływają) zabrakło podejmował się ról nie wymagających zbyt wielkiego kunsztu ale ten jest na 8/10!!!

ocenił(a) film na 8
Orest_Lenczyk

De Niro gra nie tylko mimiką ale również oczami i jak dla mnie to czyni z niego tak idealnego "psychola" (choć nie twierdzę,że jest on bezkonkurencyjny - choć jeden z lepszych,owszem).

Orest_Lenczyk

Lubie De Niro ale dla mnie najlepszego psychola zagrał Bale w American Psycho, a jeśli wspominamy role psycholi na tym forum to dodam też np. Fassbendera z filmem zniewolony , Tucci w Nostalgii Anioła albo Gosling w Fanatyku, albo Douglas w Upadku .. :)

Orest_Lenczyk

W "Przylądku strachu" też był. Ale oryginał był chyba lepszy; bez tego masakryzmu, a po prostu trzymało za ryj:-)

JackHolborn

Poza tym nie lubię sportu, a bejsbola w ogóle nie czaję, ale film był niezły. I nie tylko dzięki DeNiro.