kasuje wszystkich. w rolach w ktorych wciela sie w psycholi po prostu nie ma konkurencji :D
Tylko się za bardzo nie podnieć tym, że masz niby rację. Wszystko co powinieneś wiedzieć masz na poczcie. Peace.
naprwde badz w koncu oryginalny, wymysl cos wlasnego, ale może problemy z mysleniem wystepuja co.
Spójrz może najpierw na siebie. W ogóle masz jakiś problem człowieku - nie możesz zaakceptować, że nie wszystkim podoba się twój ulubiony film. Naprawdę żenujące pseudo oryginalny nołnejmie... Dyskusję już z tobą zakończyłem. Dobranoc.
hahah i jeszcze sie przyczepiłeś mojego niku, no to juz naprawde swiadczy o twoim pustym deklu.
oczywiście, że nie ma konkurencji!!!!!! zagrał wielu psycholi i w każdej roli jest bezkonkurencyjny!!! Śmieszą mnie komentarze, gdzie jest napisane, że taki, czy taki ....itd aktor jest lepszy. Nie nie ma lepszego!!! Ci inni aktorzy zagrali tylko jedną taką rolę a de Niro ma na swoim koncie wiele takich ról!! Jego twarz, mimika..... mistrzostwo świata!!!!!
Bale gra świetnie każdą rolę. De Niro tak samo, choć mógłby odpuścić sobie granie w czym popadnie w ostatnim czasie.
Z prawdziwą przyjemnością obejrzałem film z okresu świetności Roberta. Gaże, jakie otrzymywał w tamtych czasach, przyzwyczaiły go do życia w luksusie a może i ponad stan i kiedy forsy (pieniądze tak szybko się rozpływają) zabrakło podejmował się ról nie wymagających zbyt wielkiego kunsztu ale ten jest na 8/10!!!
De Niro gra nie tylko mimiką ale również oczami i jak dla mnie to czyni z niego tak idealnego "psychola" (choć nie twierdzę,że jest on bezkonkurencyjny - choć jeden z lepszych,owszem).
Lubie De Niro ale dla mnie najlepszego psychola zagrał Bale w American Psycho, a jeśli wspominamy role psycholi na tym forum to dodam też np. Fassbendera z filmem zniewolony , Tucci w Nostalgii Anioła albo Gosling w Fanatyku, albo Douglas w Upadku .. :)
W "Przylądku strachu" też był. Ale oryginał był chyba lepszy; bez tego masakryzmu, a po prostu trzymało za ryj:-)