Nawet Gwiezdne Wojny teraz są co rok a nawet częściej, bo spin-off o Hanie Solo będzie tylko kilka miesięcy po epizodzie 8. Dopiero teraz się dowiedziałem, że film ja który tak czekam będzie dopiero w 2018... Byłem pewien że w listopadzie tego roku pójdę do kina i obejrzę druga część Fantastycznych Zwierząt, bo jedynka była bardzo fajna. Ale nie ;___;
a 3 po kolejnych dwóch latach. Mama nadzieję,że zmienią plany i 3 część zobaczymy jednak w 2019 a kolejne (jeśli będą) 2020 i 2021
spin off o Hanie Solo nie będzie w maju, poza tym raczej nie po zmianach reżyserów... no a poza tym po co się śpieszyć, lepiej poczekać dłużej i zobaczyć dopracowany film niż dostać bubel
Lepiej poczekać dłużej i mieć lepiej poskładany film. Bo to, jak przedstawili część pierwszą to chaos taki, że głowa boli.
Harry Potter od trzeciej części też był średnio co dwa lata
Harry Potter i Więzień Azkabanu 2004 podczas gdy Harry Potter i Komnata Tajemnic jest z 2002 roku Kamień Filozoficzny 2001
Harry Potter i Czara Ognia 2005
Zaś Harry Potter i Zakon Feniksa 2007
Harry Potter i Książę Półkrwi miał być w 2008 ostatecznie wyszedł w 2009
Potem do Insygni Śmierci część 1 był tylko rok różnicy natomiast do Insygni 2 tylko pół roku