Po komentarzach i ocenie spodziewałem się czegoś lepszego niż "To nie jest kraj dla starych ludzi",nie dostałem tego.Film jest bardzo dobry ale poprzedni tytuł jest rewelacyjny,ma lepsze kreacje i nie ma Macy'ego który mnie sam w sobie irytuje:)Na duży plus obok bardzo dobrego scenariusza kreacja Buscemi'ego.
Czy Ty wszystko traktujesz tak poważnie? Nie znasz takiego pojęcia jak "czarny humor"? Ja świetnie się bawiłem przy scenie porwania, a skoro Ty jesteś taki drętwy, to Twoja strata.
To nie do Ciebie, pomyliłem wątki. Zgłosiłem prośbę o usunięcie do moderatora, ale widać jak to działa. Sorry stary, nie Ciebie chciałem zbesztać.
"i nie ma Macy'ego który mnie sam w sobie irytuje:)" mnie też, taka ciamajda... wiem że tak miało być w filmie, ale u niego ta ciamajdowatość jest gargantuicznych rozmiarów:P
"policjantka strasznie wkurzała " - też, ale już zdecydowanie mniej... tak wieje prowincją od niej że aż strach... brrr
Moim zdaniem Macy doskonale odegrał swoją rolę. Dlaczego? Od pierwszych minut domyślałem się - ten facet musi wszystko "spieprzyć". Zagrał własnie "kolesia", który niby ma plan, ale jest przekonany, ze jak coś sobie umyśli, to wiele nie trzeba i wszystko samo potoczy się po torach... Tymczasem "guzik"... Ale jak mówi stare przysłowie "kto się d**ąurodził, kanarkiem nie umerze"