Fargo

1996
7,6 123 tys. ocen
7,6 10 1 122878
8,2 78 krytyków
Fargo
powrót do forum filmu Fargo

ocenił(a) film na 8

Po komentarzach i ocenie spodziewałem się czegoś lepszego niż "To nie jest kraj dla starych ludzi",nie dostałem tego.Film jest bardzo dobry ale poprzedni tytuł jest rewelacyjny,ma lepsze kreacje i nie ma Macy'ego który mnie sam w sobie irytuje:)Na duży plus obok bardzo dobrego scenariusza kreacja Buscemi'ego.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 10
damek1690

Czy Ty wszystko traktujesz tak poważnie? Nie znasz takiego pojęcia jak "czarny humor"? Ja świetnie się bawiłem przy scenie porwania, a skoro Ty jesteś taki drętwy, to Twoja strata.

ocenił(a) film na 8
Paracelsus_93

Nie rozumiem skąd ten atak?...i opierasz się o moje poprezdnie wpisy?

ocenił(a) film na 10
damek1690

To nie do Ciebie, pomyliłem wątki. Zgłosiłem prośbę o usunięcie do moderatora, ale widać jak to działa. Sorry stary, nie Ciebie chciałem zbesztać.

ocenił(a) film na 8
Paracelsus_93

No ok:) Spoko :)

ocenił(a) film na 9
damek1690

Moim zdaniem Macy w tym filmie pasuje jak rękawiczka.

ocenił(a) film na 8
hauser

tak flegmatyczna Macy jest irytująca,ale pasuje idealnie;)

ocenił(a) film na 8
plonaca_zyrafa

Macy owszem, ale ta policjantka strasznie wkurzała

ocenił(a) film na 8
lew890

Policjantka mnie nie irytowała ale oscar? za co? hehe xDD

ocenił(a) film na 6
damek1690

"i nie ma Macy'ego który mnie sam w sobie irytuje:)" mnie też, taka ciamajda... wiem że tak miało być w filmie, ale u niego ta ciamajdowatość jest gargantuicznych rozmiarów:P

ocenił(a) film na 6
kyle_reese

"policjantka strasznie wkurzała " - też, ale już zdecydowanie mniej... tak wieje prowincją od niej że aż strach... brrr

hauser

Moim zdaniem Macy doskonale odegrał swoją rolę. Dlaczego? Od pierwszych minut domyślałem się - ten facet musi wszystko "spieprzyć". Zagrał własnie "kolesia", który niby ma plan, ale jest przekonany, ze jak coś sobie umyśli, to wiele nie trzeba i wszystko samo potoczy się po torach... Tymczasem "guzik"... Ale jak mówi stare przysłowie "kto się d**ąurodził, kanarkiem nie umerze"