Fatalne zauroczenie

Fatal Attraction
1987
7,2 38 tys. ocen
7,2 10 1 38397
6,8 32 krytyków
Fatalne zauroczenie
powrót do forum filmu Fatalne zauroczenie

Naprawdę nie można bawić się miłością , naprawdę!!! Tylko - jak wiedzieć, kiedy przestać , gdzie się kończy flirt, a zaczyna zauroczenie , gdzie kończy się zauroczenie, a zaczyna uczucie, gdzie kończy się uczucie, a zaczyna miłość?

MaX_Q

I kiedy się zaczyna szaleństwo...

ocenił(a) film na 8
MaX_Q

Ja tam tylko nie rozumiem,czemu bohater robi z siebie ofiarę, jakby cała odpowiedzialność za romans spoczęła na kochance. Potem zaczyna się panika,że żona się dowie, że rodzinę straci;/ Jak myślał czym innym to powinien przyjąć na klatę swoją winę.

ocenił(a) film na 7
Alquap

Przyjal wine na klate przeciez. Moze trche pozno ale przyznal sie do wszystkiego, nie ukrywajmy ze to ona go uwiodla + miala wycinki z gazet o romansach w specjalnym zeszycie - tak jak by zrobila to celowo. Ona dobrze wiedziala od samego poczatku ze gosc jest zonaty. On skolei dal sie zrobic w chuja...

ocenił(a) film na 8
Nashael

Nie wiem, przecież sam ją zaprosił na tą kolację, szedł na nią z konkretnym nastawieniem. Zresztą mam wrażenie,że zwrócił na nią uwagę dopiero jak jego kolega zaczął o niej gadać. Liczył na niezobowiązujący sex o którym nie dowiedziałaby się żona, w całej tej historii jedyną osobą, która zasługuje na współczucie jest właśnie ta żona - mąż puszcza się z jakąś babką, mimo,że żadnych problemów nie ma w związku...

ocenił(a) film na 7
MaX_Q

Tego nigdy nie wiesz patrzac na innego czlowieka, zwlaszcza na taka babke z uszczerbkiem na umysle.