PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=132449}

Fatamorgana

Mirage
1990
5,4 274  oceny
5,4 10 1 274
6,5 4 krytyków
Fatamorgana
powrót do forum filmu Fatamorgana

Mam z lektorem

ocenił(a) film na 8

moge pojsc na wymianke ...

aproxx

Na co byś się wymienił?

ocenił(a) film na 8
trancefan1986

Napisz co masz mi na gg 7345184.
Mam okolo 500 horrorow na vhs z tamtych lat i ciagle kupuje nowe.

trancefan1986

mam na wymiane

aproxx

Dawaj linki i nie pi*rdol.

ocenił(a) film na 8
aproxx

Jaka żyła wymienić się musi. Fikaj film i nie pitol żydzie.

ocenił(a) film na 8
Detoksynator

Fiknac to ci moge z liscia ... Nic od nikogo za darmo nie biore i nie oczekuje bo byloby mi glupio wiedzac, ze mnei na to stac, a tym bardziej domagac sie od kogos czegos za darmo tak jak ty i jeszcze w tak chamski sposob ...

aproxx

Liścia to ja mogę spalić. Nie chcesz udostępnić filmu klasy B sprzed 2 dekad, potrzebujesz w zamian korzyści? Jak żałosne jest to? Człowieczku robiąc porządki około 200 kaset vhs wystawiłem przed klatke żeby takie biedaki jak ty sobie wzięły.ZA DARMO. i to było wiele lat temu.A kiś sobie ten film.Lache na niego i na ciebie kładziemy.

ocenił(a) film na 8
Detoksynator

To tylko swiadczy jak mocno masz rozwiniety mozg ... Wystawiles na klatke ale zapewne filmy typu Matrix i inne nic nie warte gowna ... Wartosciowe stare horrory osiagaja takie kwoty na aukcjach, ktorych w miesiac nie zarobisz w pracy w supermarkecie ... Samemu najwiecej za jedna vhs dalem 888 zl za film, o ktorym w ogole nie slyszales ... Gdyby sie pojawily okreslone filmy na allegro ich ceny siegaly by nawet do 2 tys zl ... Ale co pirat z zawodu moze wiedziec o kolekcjonowaniu czegos ...

aproxx

Jeżeli to prawda co piszesz, a nie słaby pomysł na wożonko i faktycznie dałeś 888zika za starą Vhs to (i tutaj 99% populacji przyzna mi racje) jesteś skończonym idiotą.Peace out.

ocenił(a) film na 8
Detoksynator

Skonczonym idiota jestes ty bo nie stac cie na cos co chcialbys miec, a mnie stac dlatego kupuje i to ty zebrzesz o ripki, a nie ja ... I kto tu jest idiota ? Nie dosc, ze wyszedles na glupka to na dodatek biedaka, a wystarczyla odrobina kultury ... Ale usposobienie niektorych ludzi najlepiej odzwierciedla ich stan portfela ...

aproxx

O nic nie żebrałem tylko kazałem ci go wrzucić, ale z ciebie nieposłuszny czarnuch i nie chcesz zbierać bawełny, więc mamy cie w dupie.Na ten film to ja człowieku sram, naprawde myślisz ,że nie ma ripów tego w sieci i jesteś właścicelem jedynej kopii na świecie? tak sobie tylko napisałem gdy czytając komentarze zobaczyłem twoją k urewską mentalność.A zbieraj sobie dalej crapy na vhs i oddawaj nawet nerke za nie.

ocenił(a) film na 8
Detoksynator

Kazac to mozesz swojej mamie zeby ci obiad ugotowala ..., a te kasetowe smieci jak je nazywasz sa zapewne wiecej warte niz wszystkie twoje smieci, ktore posiadasz ... Sa ludzie w Polsce co za swoja kolekcje takich kaset 2 niezle chaty by wybudowali i umeblowali ...

Skoro mowisz, ze sa ripy tych wielkich tytulow w sieci to mi je znajdz podam ci pierwszy pelen tytul z rocznikiem ...

City Of Blood 1983 ... czekam na linki piratowy szpecu ... Haha ty nawet Fatamorgany nie masz z lektorem,a chcesz szukac Unikaty w skali swiatowej ?? Nie rozsmieszaj mnie ... Nawet trailera tego jak i wielu innych filmow, ktore moge wymienic w necie nie znajdziesz ...

aproxx

Dobra słuchaj baranie.Nikomu nie zaimponujesz tym , że jesteś frajerem, który wydaje takie sumy za filmy Uwe Bolla.Wiesz czemu nie ma w sieci tych twoich hitów?Bo nikt nie chce ich oglądać.Proste.Rozumiem kolekcjonerstwo, ale czegoś sensownego -równie dobrze możesz kolekcjonować suszone psie gówno.Narazie jeleniu.

ocenił(a) film na 8
Detoksynator

Tak ... To ja jestem frajerem bo stac mnie na wszystko na co mam ochote [bariera jest tylko niedostepnosc niektorych rzeczy], a ciebie mistrzu nie stac nawet na kasete vhs i zebrzesz o nie na filmweb ... Haha co za padaka. I ty sie dziwisz, ze dziewczynki nie chca cie dotykac ?

O lyka piwa tez zebrzesz pod sklepami na wiosce dudniac Arizony ? Jak hit to ty wygladasz ... Takie filmy jak Graveyard Disturbance czy The Ogre, The Child i wiele innych sa synonimami najlepszego horroru z tamtych lat ... , teraz wracaj do budy kunldu bo tam twoje miejsce ...

Detoksynator

Tutaj toczyliście podobną dyskusję https://www.filmweb.pl/film/City+of+Blood-1983-370190/discussion/Kilka+dni+temu+ kupilem+orginal+na+vhs+juz+jest+do+mnie+w+drodze+%3A%29,2005205

Dokończcie jedną z nich xD

aproxx

Nie chcę być złośliwy , ale akurat " City of Blood " znalazłem w sieci w ciągu minuty (mówię oczywiście o wersji oryginalnej nie polskiej)
Swoją drogą pobrałem go sobie i przy okazji obejrzę z ciekawości , skoro go tak chwalisz , tym bardziej że nigdy się z tym filmem nie spotkałem , nawet za starych czasów VHS , a lubię takie starsze produkcje i to sto razy bardziej o tych dzisiejszych..
Ma aż 2 głosy nieźle..
Bez urazy rozumiem że kolekcjonujesz kasety , ale 888 zł za 5 kaset ? , to już chyba lekka przesada..

ocenił(a) film na 8
Siwy1984

A co powiesz na 7200 zl za kasete ? Albo 16 tysiecy zl za 3 kasety ? Tyle dal znajomy :D City Of Blood nigdy nie chwalilem, malo tego ja nawet jeszcze tego nie widzialem, poprostu wymienilem ten przyklad lata temu jako jeden z wielu. Nie wyrabiam na biezaco z wszystkimi filmami, mam tez inne hobby.

ocenił(a) film na 6
aproxx

Fabio tyle zapłacił za Konfederacka klątwę

ocenił(a) film na 8
Detoksynator

a juz nie mowiac zeby znalezc te filmy z lektorem ...

aproxx

ripy nie sa gorsze od kaset wcale,z kaset ucieka jakosc obrazu bardzo i tasmy pekaja po wielu latach(u mnie pekaly i u znajomych),a z ripa nie ucieka jakosc i rip moze miec jakosc hd lub blu ray i zeby ogladac vhs trzeba miec odtwarzacz vhs a teraz malo kto ma,a nowych juz nie mozna kupic

ocenił(a) film na 8
Detoksynator

http://archiwumallegro.pl/zestaw_5_kaset_video_vhs_commando_krwawe_miasto-257693 7753.html

Widzisz na dole licytacje i nick aproxx oto jeden z wielu wielkich unikatow, mozesz powachac ?

aproxx

Człowieku, ty jesteś poj*bany

Detoksynator

akurat musze sie nie zgodzic,bo znam kolekcjionerow ktorzy placici duzo wieksza sume za kasete lub ripa niz 888zl,a wiekszosc osob to chytrysu,ktorzy czekaja na manne z nieba az ktos wstawi jalmuzne na internet,a swoja droga po co pan sie wtraca w to ile kto placil?? to jego pieniadze,po co komus w portfel zagladac?? niech kazdy sam ustala sobie wydatki,aproxx jaki jest,taki jest,ale nie zaglada nikomu w portfel

aproxx

nie ma czym sie xchwalic-ja placilem 8000zl najwiecej za unikat

ocenił(a) film na 8
maciek27

Ano nie ma jesli chodzi o ten tytul, bo chodzi on po 10 zl na allegro.

aproxx

ja zbieram z roznych gatunkow,nie tylko horrory,ale spotkalem goscia ktory ma bazarowke demoni 2 na vhs z lektorem,ale nie chcial sprzedac,bo ma kilkunastu chetnych

ocenił(a) film na 8
maciek27

Malo mnie interesuja takie historie.

aproxx

myslalem,ze szuka pan horrrorow

aproxx

jak panu nie zalezy na nowych unikatach horrorowych to spoko