Fighter

The Fighter
2010
7,6 113 tys. ocen
7,6 10 1 113257
7,3 55 krytyków
Fighter
powrót do forum filmu Fighter

Szału nie ma.Christian Bale całkowicie nie do poznania w swojej roli ale czy to rola na miare oscara? Moim zdaniem jednak nie!Walhberg jak zawsze zagrał przyzwoicie ale nie jest to jakiej wybitne kino która zapada w pamieć.Walki bokserskie choc profesionalnie zrealizowane to jak dla mnie średnio emocjonujące.To historia o wielodzietnej rodzinie z biednej dzielnicy w ktorej jedna osoba ma szanse cos w zyciu osiągnać (Wahlberg)

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Glock

A film już jest w sieci czy zagranicą widziałeś?

ocenił(a) film na 8
Glock

jak za mechanika nie dostal to za to tez nie dostanie

ocenił(a) film na 9
michostr86

Dostanie 100%

ocenił(a) film na 8
Glock

gdzie wizdiales film ?

ocenił(a) film na 8
piotruchowy

akurat skonczylem ogladac ;D ogolnie film dobry, bez wielkiego szalu ale jest dobry...Bale napewno dostanie Oscara, wygrywa praktycznie wszystko co sie da, natomiast u aktorek drugoplanowych Adams znowu jest druga..Melissa Leo rzadzi kazda scena!

ocenił(a) film na 8
M_Weaver

no z tego co ja wiem to akurat bale obsypany nagrodami nigdy nie byl...

ocenił(a) film na 8
michostr86

no jak to nie, spojrz na ten rok dostaje wszystko co aktor z nagrod do tej pory moze dostac!

ocenił(a) film na 8
M_Weaver

to wszystko pierdoły... tyle jest nagrod festiwali itd ze kazdy ma conajmniej kilka... ja bym chcial zeby dostal oscara wreszcie po prostu watpie zeby mu sie udalo.. :D

ocenił(a) film na 8
michostr86

nie wiem kto inny by mial go dostac, on jest tak murowanym faworytem jak Ledger po smierci byl

ocenił(a) film na 8
M_Weaver

ja stawiam na Jesse Eisenberga.. social network bedzie faworytem krytykow...

ocenił(a) film na 8
michostr86

Jesse Eisenberg walczy w roli glownej a nie drugoplanowej!

ocenił(a) film na 8
M_Weaver

aaa no to spoko... sorry fightera nie widzialem myslalem ze sa dwie glowne role... no a kto tam jeszcze o drugoplanowa walczy ?

ocenił(a) film na 8
michostr86

ogolnie czy tylko w Fighter? w roli drugoplanowej tylko kobitki beda walczyc w tym Amy Adams i Melissa Leo, natomiaszt wygrana tu jest Leo.
co do meskich ogolnie to Christian Bale jest murowanym faworytem, poza to na nominacje szanse jeszcze najwieksze maja..

Jeremy Renner za The Town
Geoffrey Rush za The King's Speech
Andrew Garfield The Social Network (natomiast on akurat jest za ten film jest bez szans)
John Hawkes za Winter's Bone

no i dalej ale wciaz z malymi szansami na nominacje maja jeszcze
Matt Damon za True Grit
Michael Douglas za Wall Street 2
Mark Ruffalo - The Kids are all right

ocenił(a) film na 8
M_Weaver

nie no nominacje bedzie mial na pewno :D

ocenił(a) film na 7
Glock

Szał jest choć może nie przez cały film, a Bale na oscra zasłużył i będzie skandal jak go niedostanie. Gościu nie tacy i nie za takie role dostawali drugoplapowe Oscary! Tn. dostawali naprawdę słabiaki, a Bale nim nie jest.