Fighter

The Fighter
2010
7,6 113 tys. ocen
7,6 10 1 113257
7,3 55 krytyków
Fighter
powrót do forum filmu Fighter

ocenił(a) film na 1

Nuda. Zero przesłania. Nic ciekawego. Nie polecam.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
krzyzakwlkp

Dzięki. Już wiem, że cokolwiek się tobie podoba musi być totalnym dnem:)

ocenił(a) film na 1
patrick21

I to mówi człowiek który dał 10 dla filmu "Dystrykt 9"

ocenił(a) film na 10
krzyzakwlkp

są gusta i guściki ale mógłbyś chociaż uzasadnić swoją skromną wypowiedź trolu

ocenił(a) film na 1
bunio116

Po pierwsze nie jestem trollem. Ten film nie ma nic oryginalnego do zaprezentowania. Jak go oglądałem to nie mogłem powstrzymać się od snu. Akcja ciągnie się w nieskończoność. Jakieś głupie sceny, które nie prowadzą do niczego. Zwykłe kiepskie kino. Może przywykłem do wyższego poziomu.

ocenił(a) film na 9
krzyzakwlkp

no tak, wlasnie takimi smiesznymi argumentami udowodniles ze albo masz do łba za daleko i nie kumasz nic procz lekkich filmow, a pozatym chyba trollu przywykles do żenującego poziomu i takie filmy nie ogarniasz mentalnie i wizualnie.

ocenił(a) film na 10
krzyzakwlkp

Po pierwsze jesteś trollem ponieważ film jest super dostał 2 oscary.A ty masz prawo mówić DNO.

ocenił(a) film na 1
meksykk_2

No super. Oskary nie są dawane wybitnym filmom tylko papce pop kulturalne. Takie argumenty ad persona świadczą o tym jaki maci poziom wymiany doświadczeń filmowych. To nie jest film dobry - on jest zwykłą kalką wielu filmów od zera do bohatera. Akcja jest do przewidzenia. Przez co film jest nudny jak flaki z oleje. Skoro dla was filmy które dostały Oskara są wybitne to ja już wiem z kim rozmawiam. Ambitne filmy to też np Tytanik i wiele innych g. hahah. Ten film też nic nie wnosi - jest nudny.

ocenił(a) film na 6
krzyzakwlkp

to jakaś prowokacja?

Merrick_3

krzyzakwlkp ma dużo racji niestety oklepany schemat przedstawiony troszke inaczej to tak naprawde nie czyni tego filmu wybitnym , rola bale dobra zasługiwal na oscara patrząc na tegorocznych konkurentów jednak sam Mark Wahlberg nie pasowal mi do postaci głownego bohatera ;f

ocenił(a) film na 6
NatsuD

no dobra ale najniższa ocena dla filmu, który pomimo oklepanych manewrów daje radę jakościowo, nie jest właściwa. W tym wypadku wygląda to na ocenienie filmu dla zasady. Najniższą ocenę można przyznać pierwszym filmom peterea jacksona czy coś, choć te maja tak specyficzny klimat, że cieszą się dużym powodzeniem u niektórych maniaków filmowych....

krzyzakwlkp

no tak ale jeszcze warto dodac ze ta papka ktora maci jak piszesz jest oparta na faktach.... polecam obejrzec walke warda z gattim ktore to wydarzenia maja miejsce po filmie...

damian260785

p.s. bale zasluzenie dostal oskara liczylem na to po cichu... zjechal z wagi jak w "mechaniku"

ocenił(a) film na 10
damian260785

Fakt muszę się zgodzić z krzyzakwlkp nie wszystkie filmy co dostały oscar są super tak jak wymieniony Tytanic lub Miasto Gniewu.

krzyzakwlkp

Nie pytam sie nawet o Twoj gust,ale warto ten film obejrzec chocby dla wyczynow Bale'a.Od zera do bohatera na podstawie biografi,czyli suma sumarum zacytuje kolege wyzej "masz do łba za daleko" hehehhe,dobry tekst ja nie moge,poezja.Jakbys napisal ze film smierdzi to bym powiedzial ze masz nos za blisko japy :)

krzyzakwlkp

Za mocne słowa ale rzeczywiście film strasznie przereklamowany. Rozumiem, że to historia prawdziwa i nie mogło być inaczej nie mniej jednak mało interesująca. Napewno nie jest to film, który zasługuje na statuetkę dla kogokolwiek czy za cokolwiek. Dla Bale'a? Za co? Że się odchudził? To za Mechanika mógł już dostać :) Jego gra dobra ale nie jakaś powalająca za lepsze kreacje aktorzy nie otrzymywali statuetek. Film rzeczywiście momentami nijaki, nudny, sprawiał wrażenie naciąganego, scenariusz kiepsko napisany. Przyznam, że musiałem się zmuszać aby obejrzeć koniec. Jak dla mnie 5/10 i ani trochę więcej. Mało interesujący film opowiadający mało interesującą historię jaka by ona prawdziwa nie była :)

ocenił(a) film na 6
penetrator1981

nie no bale jest harkorem po mechaniku zagral Batmana więc nabrał masy a potem chudego narkomana. To jednak jest jakieś poświęcenie i pełne oddanie roli. A film wiadomo ale nie na jeden bo to dziecinada

ocenił(a) film na 8
krzyzakwlkp

ściągnął se taki z sieci screenera, o 3-ciej nad ranem puścił na swoim zakurzonym kompie , wszamał kawałek zimnej pizzy, przysnął.. i potem ma pretensje do świata i ocenia na filmwebie..

medikoo

Nie zgodzę się z opiniami ,że film był nudny. Jeżeli ktoś nie lubi tego typu filmów po prostu na nie nie idzie. Po co zmuszać się , żeby oglądnąć koniec filmu? - trzeba było wyjść po prostu :).- i iść na głupia komedie w stylu American Pie . :) Jak dla mnie film był interesujący do samego końca.

ocenił(a) film na 10
krzyzakwlkp

jak dla mnie bardzo fajny film - christian bale zagrał genialnie
film nie skupiał się na walce, ale na problemach w rodzinie