PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106385}
7,5 20 tys. ocen
7,5 10 1 19764
5,0 6 krytyków
Final Fantasy VII: Advent Children
powrót do forum filmu Final Fantasy VII: Advent Children

9.3/10

ocenił(a) film na 10

Taka jest moja wstępna ocena po obejrzeniu trailerów. Jest już testowa kopia dla krytyków i wyciekła do internetu teraz widziałem i trwa bite 54 minuty oczywiście po japońsku.

trevor

A powiedz mi, Mój Miły, Wspaniały Trevorze, czy wiesz, skąd można by ściagnąć tę 54-minutową wersję :))))))) ?
[chociaż pewnie każdy wiedzieć by chciał;)]

732476

O ile zakład, że nie odpisze...
A ponadto , film juz niebawem, po kiego grzyba psuć sobie zabawę i oglądać tę (niby) 54-minutową wesję ??
Ludzie z nudów głupoty wypisują.

Ayu_rin

Też mi się tak wydaje (ale trzeba spróbować :D). A tak swoją drogą... czy to niedziwne, że krytykom pokazuje się film w czerwcu, skoro wyjdzie on dopiero we wrześniu (jeszcze 84 dni!)

732476

Może Trevor sciągnął skądś zlepek wszystkich zwiastunów, jakie można znaleźć w necie(jak to kiedyś na tym forum było z Vincentem chyba, który podobno kupił film za 200 zł a potem się okazało, ze to zlepek zwiastunów, żenada) i teraz myśli, że to dla krytyków, ale czy wszystkie zwiastuny trwałyby łącznie 54 minuty? Jasne, że biedulek kłamie...

Ayu_rin

Och, nie bądźmy takie okrutne, he, he, he. Trevor? Czy będziesz miał odwagę odpowiedzieć, najlepiej z jakimś linkiem, co? 8)

Ayu_rin

O, tu mamy coś świetnego :)
http://napisy.org/forum/archive/index.php/t-6838.html [napisy.org/forum/archiv ...]

732476

Ojej, biedna Wanda, pewnie nie znalazła tych napisów...

Ayu_rin

Albo jeszcze gorzej - znalazła Niemca :P.

732476

Jaka Wanda? O co chodzi jakby?

Shun_Di

Ayu nawiązała do linku, który podałam: http://napisy.org/forum/archive/index.php/t-6838.html [napisy.org/forum/archiv ...] ; post na tamtym forum napisała niejaka Wanda Maximoff. A ja nawiązałam do Wandy, co nie chciała Niemca :).

732476

Podobnych rzeczy jest kupa przed premierą filmu-zwłaszcza takiego.

AZBEST

Czyli film będzie można kupić w dniu premiery-niech ktoś mnie poinformuje.

AZBEST

Ależ oczywiście, że takich rzeczy jest kupa. Ale my zakładamy domniemanie niewinności i dobrą wolę, dlatego pytamy, gdzie to to jest, he, he, he.