PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106385}
7,5 20 tys. ocen
7,5 10 1 19764
5,0 6 krytyków
Final Fantasy VII: Advent Children
powrót do forum filmu Final Fantasy VII: Advent Children

Dla mnie gra FF VII jest wręcz obiektem kultu. Boję się, że twórcom filmu nie uda się oddać ducha gry:-( A po nienadzwyczajnym "FF:The spirits within" moje obawy są uzasadnione. Nie lepiej zamiast kontynuacji zrobić film na podstawie scenariusza gry?(nawet podzielić np. na 4 odcinki)TO byłby hit.A JAKIE INNE RPG CHCIELIBYŚCIE ZOBACZYĆ NA DUŻYM EKRANIE(Choć akurat Advent Children to srebrny ekran :-)

użytkownik usunięty
Immortal_2

Film na podstawie scenaria bylby fajny, tylko nie wiadomo czy Enix zgodzilby się na taki kork. Może jak ac odniesie sukces to beda i kolejne filmy.

Ogladałam zwaistuny z FFXII i pomyślałam sobie, ze chyba wolałabym go zobaczyc jako film, może jakis mały procencik, że to się kiedys ziści jest...-_-

Ayu_rin

Najlepiej,żebyzrobili nową grę a film podzielili i dali jako wstawki w grze...remake FF 7 ze zmienioią fabułą i bossami!!!!!!!!!!!!!!

Michal1992

To już nie jest remake a nowa gra. Ja chciałbym zobaczyć Sephirota ( są pogłoski że będzie on jedynie elementem wspomnień).

megazielarz

"są pogłoski że będzie on jedynie elementem wspomnień"

no co Ty?!?!?!?!?!????????????????

(firmowy szyderczy śmiech)

Immortal_2

widze ze nie tylko ja mam obawy wzgledem FFAC po tym co stalo sie z FFTSW... mysle ze bledem bylo zbytnie postawienie na grafike a fabula poszla na bok - wielki blad bo przeciez w FF wlasnie o ta fabule chodzi!! ale badzmy dobrej mysli ;)

a jesli chodzi o inne RPG to dobre pytanie!! ja bym napszyklad chcetnie obejzala:
1) Tales of Phantasia -juz powoli klasyka ale zajebiste wspomnienia zostaja!!!
2) Chrono Trigger + Chrono Cross -szczegolnie pierwsza czesc ma bogata fabule.