PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106385}
7,5 20 tys. ocen
7,5 10 1 19764
5,0 6 krytyków
Final Fantasy VII: Advent Children
powrót do forum filmu Final Fantasy VII: Advent Children

FInal Fantasy jest najlepszą grą na świecie. Strasznie się cieszę że zrobili kontynuację 7.... chcociaż wolałabym 8 :/ Cloud ma zajebisty miecz... FF forever!! :)))

Milly

Co do siudemki się nie mylisz, ale 8 jest o wiele gorszą grą od 7, jak już to mogli by stworzyć z 9.

mauryxdragon

"Nieprawda! FF6 jest lepsze! Nie!!! Tylko pierwszy Final jest wspaniały! NIE!!! "Dziesiątka" rządzi! Gówno wiesz, FF12 dopiero pokaże klasę!"

Mogłam sobie darować ten złośliwy komentarz, wiem, ale ja po prostu kocham posty pod tytułem: "nie znasz się,to jest lepsze". Milly pisze, co lubi,a Ty, mauryxdragon, od razu jakąś propagandę uskuteczniasz. "Mylisz się, to jest gorsze, ple,ple,ple". Ja osobiście ("osobiście", jak to słowo już sporo zmienia) najbardziej kocham FF7,ale uważam,że FF8 jest najlepszą częścią skupiającą się historii dwóch głównych bohaterów (niestety, tło kuleje). A FF9 (bo rozumiem, że uważasz ją za lepszą grę niż FF8) uważam za najsłabszą "Fantazję" z PSX'a.
A tak w ogóle to najlepsze jest FF9, bo dostało najlepszą notę od Famitsu, FF7, bo prowadzi w sondarzach wśród internautów, FF10, bo najlepiej się sprzedało (a może FF11?). Daj sobie na wstrzymanie od czasu do czasu, na szczęście każdemu podoba się coś innego. I "siudemki" pisze się: "siÓdemki".

732476

Nie czepiaj się. To dobrze że każdy ma swoje zdanie i próbuje go bronić. Ale gdyby to nie były gry należące do jednego cyklu to pewnie już polała by się krew ^_^. Ja cenie VI za najbardziej złego negatywnego bohatera/przeciwnika w historii gier komputerowych. KAfka to chyba jedyna postać którą bym udusił gołymi rękami =)

Ucho

Kefka...Sephiroth...Ultinencja ...dawno pykałem w Fajnale...
Najbardziej pamiętam jak próbowałem Celes uratować Cida łapiąc ryby (FF6)...

Ucho

Jak ja nie lubię głupich ludzi. Tak, głupich, bo to, co wypisujesz, Ucho, świadczy o zaniku funkcji myślenia. Chociaż może oceniam cię za ostro. Może po prostu nie umiesz czytać ze zrozumieniem (tzn. na pewno nie umiesz, tylko to nie koniecznie = jesteś głupi). Należałoby cie cofnąć do gimnazjum, bo podobno tam kładzie się nacisk na rozumienie czytanego tekstu.

"Nie czepiaj się. To dobrze że każdy ma swoje zdanie i próbuje go bronić." I do kogo ten tekst? Bo widzę, że jest pod moim postem, a powiniem znaleźć pod mauryxdragonem. Przepraszam, że to ja nie jestem za tym, żeby każdy miał własne zdanie? Widzisz, jest różnica między napisaniem "mylisz się", jak to zrobił mauryx, a "Milly pisze, co lubi (...) Ja osobiście (...)" czy w końcu "na szczęście każdemu podoba się coś innego" jak to zrobiłam JA. I podpowiem ci, że ostatnie zdanie z mojego postu: "A tak w ogóle to najlepsze jest FF9, bo dostało najlepszą notę od Famitsu, FF7, bo prowadzi w sondarzach wśród internautów, FF10, bo najlepiej się sprzedało (a może FF11?)" jest właśnie symbolem tego, że każdy ma inne zdanie i tak jest dobrze. Naucz się czytać, a potem pisz posty.

A jeśli to miało być do mauryxdragona, a tylko przez przypadek podesłałeś to pode mnie, to przepraszam za ubliżanie i niech to będzie przestroga dla innych, żeby mnie nie denerwować x_x.

732476

oj i tu masz racje :D FFXII to bedzie miodzio!! juz sie doczekac nie moge i z uporem maniaka kolekcionuje trailerki i rysuneczki :D

przy okazji!! FRAN ma zajebisty kostium :D ...muszem sobie taki sprawic :)))

użytkownik usunięty
Milly

Ja tam nie moge się doczekac na Final Fantasy Xii... już to chce!