Zauwazył ktos poza mną, ze twarz chmurka została zmieniona po pierwszym zwiastunie? Wygładzili ją i jakby bardziej 'zmangowili'(od manga, jakby sie kto pytał). Uwarzam te zmiane za wielki plus dla wyglądu Chmurka.
No i wyszedłeś. "Chmurek" to "Kurado", czyli "Cloud" - główna postać FF7. "Cloud" po angielsku znaczy "chmura". A skoro już coś napisałam...
Tak, Ayu, też zauważyłam, że Chmur zrobił się ładniejszy - trochę mu wygładzili twarz i dolna warga już mu tak nie wystaje. Ciekawe, czy sceny, w których Cloud wygląda inaczej, a które wciąż widzimy w zwiastunach (np. scena na plaży) ulegną zmianie w ostatecznej wersji. Swoją drogą, to dość typowe dla Square, żeby zmieniać wygląd postaci w trakcie ich tworzenia. Różnice postaci widać na kilku promocyjnych renderach Zidane'a (FF9), Yuny (FF10) czy nawet Ashe (FF12). Jak do tej pory postaciom wychodziło to na dobre. Mam nadzieję, że zlikwidują Sephirothowi tę paskudną "wiedźmową" górną wargę: http://blogsimages.skynet.be/images/000/196/843_ff7ac_sephiroth.jpg [blogsimages.skynet.be/i ...]
W najnowszym zwiastunie wygląda już trochę lepiej... ale może to tylko złudzenie.